slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Novo! RTL-SDR V3&V4 radio prijemnici 500kHz-1,7GHz R860/828

4.999 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Palilula
8.160
185
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mickey_Yt9Tt online
Član od 15.11.2014.
Svi oglasi

Na stanju i V3 i V4 prijemnici, antene trenutno nemam na stanju


*NOVO u ponudi V4 prijemnici! *
Sa ugrađenim UP converterom i triplexed input filterom, notch filterom, kvalitetnijim komponentama sa manjom tolerancijom, 1 PPM temperature compensated oscillator (TCXO) i smanjenom potrošnjom.

VAŽNA NAPOMENA: V4 KORISTI POSEBNE DRAJVERE! Proverite da li će Vaš program raditi sa novim drajverima! SDR#, SDR++, SDRAngel, HDSDR, SDRConsole i mnogi dekoderi su se već update-ovali i rade bez problema ali ne SVI! Procedura zamene . dll fajla je opisana u QSG na rtl-sdr blog sajtu.
*Limited edition! *

* od februara 2023 svi prijemnici su u mat crnom aluminijumskom kućištu *

 

V3 generacija USB RTL-SDR prijemnika koji uz pomoć softvera omogućuje da ovaj uređaj radi kao radio prijemnik, skener frekvencija, spektrum analajzer, dekoder-analajzer digitalnih signala (ADS-B, ACARS, AIS, DAB+, APRS, NOAA, ISS, P25, DMR, NXDN, D-STAR. . . ) Može da se koristi u Radio-amaterske svrhe kao i u edukativne svrhe čak može da se koristi i za radio astronomiju. To je uređaj zasnovan na USB-TV prijemniku koji je grupa entuzijasta „ preradila“ od nule u jedan fantastičan uređaj koji otvara vrata analogno-digitalnog softverski-definisanog radija otklanjajući pri tom sve nedostatke na koje su naišli u dizajnu, zadržali nisku cenu a pri tom su ga unapredili i dodali nove funkcije.

V3 Prijemnik radi u opsegu od 500 kHz – 1766 MHz (500 kHz – 24 MHz sa ugrađenim low-pass filterom i "softverskim prekidačem" za direct sampling mode, u tom opsegu je manje osetljiv jer se bajpasuje tjuner, ima i preslikavanja signala 0-14/14-28MHz itd. )

V4 Prijemnik ima ugrađen Upconverter i bolje performanse na HF-u

Uz pomoć softvera može da demoduliše/dekodira CW, SSB, AM, N-W-FM, RTTY/SSTV i mnoge druge digitalne modulacije uz odgovarajuće plug in-ove i programe. Novi tjuneri R860/R820T2 su bolji i osetljiviji sa nižim pragom šuma od starije verzije R820T ili drugih lošijih tjunera kao što su FC0012 FC0013 ili A300 koji nemaju kontinuiran prijem

Poboljšanja u odnosu na druge:
-Metalno kućište (mnogo bolje pasivno hlađenje PCB-a preko thermal transfer-a kao i zaštita od RF smetnji)
-1 PPM TCXO (obični modeli imaju kristal na 28.8MHz koji "beži" i po nekoliko stotina Hz kada se zagreje pogotovo na višim frekvencijama- što je neophodno npr. za ADS-B
-SMA konektor kvalitetniji i rasprostranjeniji od MCX (koji su na jeftinijim prijemnicima)
-Kvalitetnije L/C komponente su korišćene pri izradi prijemnika
-softverski omogućen 4,5V bias tee za napajanje pojačavača-LNA i aktivnih antena kroz koaksijalni kabl
-Izvedeni kontakti CLK in/out, 3.3V, GND, I2C
-R860 (stara oznakaR820T2) novi osetljiviji tjuner 
-Low noise PCB &improved heat dissipation dizajn, expansion headers, "daisy chain" clock, lower voltage operation (rad sa dužim USB kablovima na kojima napon pada), redizajniran front end i bolja ESD zaštita. . .

Za dobar prijem (van npr. laboratorijskih uslova) biće potrebna kvalitetna spoljna antena u zavisnosti od opsega na kom se sluša a poželjno je bar osnovno poznavanje SDR ili radio prijemne tehnike, propagacije/prostiranje talasa itd. . .

***Na poslednjim slikama je dodatna oprema koju možete kupiti LNA (niskošumni širokopojasni pojačavači), pigtail-ovi sa F, MCX, SMA, SO239 itd .
***************************************************************
* NOVO * u ponudi prijemnik optimizovan za prijem AIS signala sa transpondera brodova na slici br 8 i 9*
***************************************************************

Pogledajte moje druge oglase za SDR prijemnike i opremu

*Airspy mini
*Aispy R2 i Spyverter
*Airspy HF+ Discovery
*Hack RF One
*NanoVNA
*FM filtere
*Evil Crow RF v2
*up/down converter-e
*YouLoop Antena
*bias-T itd…

U pakovanju dolazi USB prijemnik (među radio-amaterima poznatiji kao `dongle`), uputstvo korak po korak na srpskom za instalaciju drajvera i "osnovnog" programa za slušanje SDR# i izveštaj o kalibraciji tj. proveri TCXO oscilatora.

Mogu vam poslati na mail i knjige na engleskom u PDF formatu gde možete naučiti sve što Vas zanima, hardver, modifikacije, softver, antene i mnogo mnogo toga!
Svi uređaji se pregledaju i testiraju pre slanja.
Ovo su ORIGINALNI V3/V4 prijemnici, link sa rtl-sdr blog-a vodi ka mom nalogu na KP
OBRATITE PAŽNJU NA KINESKE "KLONOVE"! (https: //www. rtl-sdr. com/avoiding-fake-rtl-sdr-blog-v3-clones-2021-supply-chain-updates/)

Preuzimanje/plaćanje:

Može lično preuzimanje Novi Beograd ili Borča

 

Pouzećem šaljem post express-om, poštarinu plaća kupac, postoji par opcija:

  • Danas za sutra na Vašu adresu je oko 430 dinara
  • Danas za sutra isporuka u pošti oko 280 dinara
  • Ako uplatite unapred mogu poslati na paketomat u tom slučaju na cenu se dodaje još 270 dinara

Kako Vam odgovara, pitajte - dogovorićemo se.



Ukoliko se ne snađete za instalaciju možete me kontaktirati porukom poslaću Vam potrebne informacije.
---Ja sam ovlašćeni distributer proizvoda sa rtl-sdr. com blog-a ukoliko vam treba nešto iz njihovog store-a kontaktirajte me! --

ID Oglasa: #107680149
Informacije


Zamolio bih da za informacije prvenstveno koristite KP poruke ili Viber/SMS pošto ne mogu u svakom momentu da odgovorim na poziv.

Hvala na razumevanju!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.