slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Convertible pre amp

1.950 €

Vršac
Kao novo - nekorišćeno
7.842
27
pre 10 dana
Paka
Član od 07.12.2009.
Svi oglasi
Convertible pre amp je line stage predpojačavač  vrhunskog kvaliteta namenjen kućnim hi - end sistemima. Ozbiljno superioran ton ovog uređaja ostavio je iza sebe čitavu plejadu velikih  imena
sa cenama od više kilo novčanih jedinica, koja ovom prilikom neću da navodim, nema smisla, a i predugo bi trajalo.
Pre amp poseduje četiri ulaza sa selektorom.
Ne sadrži Phono sekciju, namenjen je predpojačanju linijskih signala iz digitalnih izvora (CD playeri, računari, multimedia playeri itd. )
Radi se i u varijanti za pogon Biamping sistema, sa dva izlaza, koja je neznatno skuplja.
Poseduje dve vrste napajanja: silicon i tube rectifier, koji se mogu menjati jednostavnim premeštanjem jumpera na ploči. Naravno nakon toga sleduje novo zvučno iznenađenje.
Takođe, u audio sekciji mogu se koristiti različite cevi: ECC 81, ECC82 i ECC83. Uz podešavanje Gain setingsa na ploči u zavisnosti od tipa cevi, otvara se mnoštvo mogućnosti za eksperimentisanje.
Kombinacijama sa dve vrste napajanja i tri različite vrste audio cevi, bukvalno se može u širokom dijapazonu kreirati finalni rezultat u zvuku, koji korisniku deluje najuzbudljivije ili najviše pasuje ostatku zvučnog sistema.
Uređaj se standardno isporučuje sa lampom ECC82 u audio sekciji.
U kombinaciji sa Aery RPS-100 izlaznim pojačavačem pretstavlja, čini se, nenadmašan HI-end sistem, koji do sada uz sve što se našlo za poređenje, ništa nije uspelo da pretekne u lepoti prezentacije, monumentalnosti i prirodnosti zvučnog materijala.
Uređaj je ručno izrađen od vrhunskih komponenti i materijala, ne podleže bilo kakvim danas prisutnim standardima, koji tamne sjaj svemu radi prilagođenja masovnoj  proizvodnji. Svaki komad je izrađen i testiran od strane konstruktora.

Zamene ne primamo, sve ostalo u dogovoru sa proizvođačem.



ID Oglasa: #49208832
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.