slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

PREORDER Soundcore X500 bluetooth zvucnik - NOVO

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3.110
39
pre 4 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kz Srbija
Član od 04.03.2014.
Svi oglasi

PREORDER! ! ! PREORDER! ! ! PREORDER! ! !

Predstavljamo Vam jos jednu ekskluzivu na nasem trzistu, a to je najnoviji zvucnik kompanije Anker Soundcore X500 koji je poslednja rec tenike i tehnologije sto se tice Souncore-a. Pocnimo od materijala, zvucnik je izradjen od aluminijuma, sto doprinosi izgledu, kao i kvalitetu samog zvucnika. Poseduje drsku izradjenu od aluminijuma koja ce pomoci da zvucnik uvek lagano prenesete, i nosite napolju. Najmanji prenosni zvucnik sa Spatial Audiom napravljen do sada, manji brat modela X600.

 

Ono sto ga odvaja od drugih zvucnike je Spatial Audio i to predstavlja revoluciju kod bluetooth zvucnika, kao i kod samog Soundcora, daje takav zvuk kao da se nalazite na koncertu i da je muzika svuda oko vas, a ne samo ispred kao kod konvencionalnih zvucnika. Cucete do 3X vise detalja u muzici nego kod obicnih zvucnika zahvaljujuci ovoj tehnologiji. Zvucnik je opremljen naravno i sa LDAC codecom, HI-Res Wireless Audio, kao i LDAC kodecom, koji daje 3x vecu brzinu prenosa podataka preko Bluetootha, samim tim i vecu brzinu prenosa muzike i kvaliteta.

 

Jedna od osnovnih definicija Spatial Audio-a: Spatial audio describes a variety of sound playback technologies that make it possible to perceive sound all around you without the need for any specific multiple speaker setup.

 

Snaga od 40W sa spatial audiom je i vise nego dovoljna da dobijete vrhunski zvuk i svuda oko Vas, bez obzira gde se nalazite, kao i da ozivite muziku u prostoru gde ste sa kvalitetnim i bogatim zvukom. Naravno podeseavanje EQ preko Soundcore aplikacije se podrazumeva, kao i ostalih opcija POSTO POSEDUJE I NAJNOVIJU EQ PRO opciju za dodatno podesavanje zvuka.

Poslednja verzija Bluetooth konekcije 5.3 ce doprineti stabinoj vezi bez prekida,   baterija trajanja 12h ce zadovoljiti i najzahtevnije korisnike, dok se moze i koristiti kao reverzibilni punjac vasih uredjaja. Puni se preko USB-C porta naravno.   Mali ali snazan zvucnik, koji ce sa svojim 40W bite vise nego dovoljan, a i poseduje i Ambient Light na gornjoj strani zvucnika.


IPX7 i Dustproof standard se podrazumevaju kod ovog modela, uostalom kao i kod skoro svih modela viseg segmenta kompanije Soundcore.

 

 

REZERVISITE SVOJ PRIMERAK NA VREME!


Moguce licno preuzimanje u Novom Sadu ili slanje nekom od kurirskih sluzbi, troskove slanja snosi Narucilac.

Ukoliko imate neka pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

Pogledajte i moje ostale oglase, mozda pronadjete nesto sto Vas interesuje!

 

ID Oglasa: #62160408
Informacije
Radno vreme 0-24h! !! Proverite zasto smo najbolji distributer KZ i Soundcore u Srbiji! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.