slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

KZ ZSN PRO I ZSN PRO X IEM monitoring novi model 2019

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6.316
61
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Kz Srbija online
Član od 04.03.2014.
Svi oglasi

NA STANJU! ! ! NA STANJU! ! ! NA STANJU! ! !

U ponudi sada i ZSN PRO X model u crnoj i zlatnoj boji (malo unapredjen zvuk, impendasa, KZ je malo tweakovao Pro model da dobije PRO X) - 4500din.

Naglasavam da su slusalice ORIGINALNE, posto sam primetio da su se pojavile i razne kopije na odredjenim sajtovima, kako domacim tako i stranim! ! ! PROVERITE ZASTO SMO NAJBOLJI I ZASTO DO SADA NISMO IMALI NI JEDNU REKLAMACIJU NA PRODATE SLUSALICE! ! !

U ponudi jedan od najnovijih i boljih modela za 2019. godinu KZ slusalica -  KZ ZSN PRO! Ove slusalice imaju po 3 drivera na svakoj pojedinacnoj slusalici - 2 Dynamic + 1 Armature driver! Vrhunske slusalice za monitoring srednje klase, za sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog svuga, muzicare, kao i za slusanje mp3 uredjaja, telefona itd!

Ovo jesvakako jedan od boljih modela ovog proizvodjaca, slusalice su izradjene od najkvalitetnijih materijala, vrlo izdrzljivih i jakih.

U ponudi ce biti sve tri boje model susalica za sada. Konkretni model je sa kablom bez mikrofona sto ih cini idealnim za monitoring.

Glavne karakteristike slusalica:
Main Features
• The large energy of the 13-14mm moving coil is melted in a volume of 10mm, which is 30% larger than the previous generation moving coil unit magnet, and the sensitivity is increased by 5dB.
• Dynamic and dynamic iron are combined to achieve high frequency, low frequency and reasonable frequency division.
• Improved 2PIN plug-in structure, equipped with Bluetooth module can be upgraded to Bluetooth headset (to purchase Bluetooth module separately)

• Sensitivity: 112dB
• Impedance: 24Ω
• Plug type: 3.5mm
• Pin type: 0.75mm
• Cable length: 125±5cm

KZ ili Knowledge Zeneth je nova marka koja se pojavila na svetskom trzistu prosle godine, u oblasti audio opreme, prvenstveno slusalica razlicitih kategorija. Odlikuje ih odlican odnos cene i kvaliteta izrade, sto se moze videti i po slikama u opisu, posto se baziraju na razvoju svojih komponenata i driver-a, i celokupne tehnoligije izrade uopste, ne kopirajuci pri tome poznate modele slusalica.

Ovaj model nozi oznaku ZSN PRO i predstavlja jedan od novijih i boljih modela ove kompanije, koji je izasao tokom 2019 godine. Po testovima se nalazi u visoj srednjoj klasi ove kompanije, sto se tice monitoringa i kvaliteta zvuka. Kompatibilan je sa svim mobilnim telefonima, Apple proizvodima i kompjuterima. Na stanju ce biti sve tri boje modela bez mikrofona. Na svim dosadasnjim testovima model bez mikrofona se odlicno pokazao za monitoring, tako da mogu odlicno da posluze i za ljude koji se bave muzikom.

Slusalice se mogu odvojiti od kabla, sto doprinosi dugom trajanju istih. Sami kablovi su maksimalno kvalitetno odradjeni, i providni su sto svakako doprinosi sveukupnom utisku. Budite primeceni u gradu i u drustvu.   Kod ovog modela unapredjen je 2 pin ulaz kabla u slusalice, kao i sam kabl.

Specifikacije:

Brand: KZ
Model: ZSN Pro
Type: In-Ear
Material: ABS
Compatible with: Monitoring, Music, Computer, Mobile phone, MP3, PC
Connectivity: Wired
Driver unit: 10mm
Frequency response: 7Hz - 40KHz
Impedance: 24ohms
Plug Type: 3.5mm
Sensitivity: 112dB


Slusalice su nove, neotpakovane i u originalnom pakovanju!

Moguce licno preuzimanje u Novom Sadu ili slanje nekom od kurirskih sluzbi, troskove slanja snosi Porucilac.

Ukoliko imate neka pitanja, stojim Vam na raspolaganju.

Pogledajte i moje ostale oglase, mozda pronadjete nesto sto Vas interesuje!

ID Oglasa: #78428005
Informacije
Radno vreme 0-24h! !! Proverite zasto smo najbolji distributer KZ i Soundcore u Srbiji! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.