slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Harman/Kardon GO PLAY MINI

35.490 din

Novi Sad
Novo
1.172
8
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio Plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog

Fiskalni račun, garancija dve godine! ! !  

Prenosivi bluetooth zvučnik sa punjivom baterijom i dva mikrofona

  • Proizvođač:  Harman/Kardon
  • Vodootporan:  N/A

Otkrijte pravi zvuk, probajte proizvode iz široke palete tehničkih dostignuća koje Vam nudimo. Više od 30 renomiranih svetskih proizvođača koje zastupamo će nam pomoći da stignemo do zajedničkog cilja. Postali smo prepoznatljivo ime za kvalitet i asortiman proizvoda koje nudimo, kvalitet usluge, znanje i iskustvo na polju audio tehnike. Zastupamo isključivo renomirane svetske proizvođače, čiji uređaji garantuju odličan odnos kvaliteta i cene.

Specijalizovani smo za sve objekte gde je muzika nezaobilazni element svakodnevnog dešavanja. Bilo da kupujete svoj prvi sistem ili želite da unapredite i dopunite postojeći, opremate novi stan, ozvučavate lokal ili poslovni prostor, kontaktirajte nas.  

Zakažite prezentaciju Vašeg odabranog sistema, skoro sve uredjaje imamo na stanju i mogu se slušati u našem prodajnom salonu.



AUDIO PLUS    D. O. O.   

Stražilovka 23, Novi Sad     

tel: +381 21 66-11-302

audioplusns@gmail. com

ID Oglasa: #64055470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.