Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Karaoke Bluetooth zvučnik 30kg težak / 200-800W 2 mikrofona

300 €Fiksno

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
1.419
31
pre 12 dana
Milan
Član od 30.09.2012.
kp izlog
Za ove pare, po jačini i kvalitetu zvuka, nema konkurenciju ni među poznatim brendovima. A nema ništa slično u ponudi, pri tom ovo je cena od pre više od 3 godine a svi znaju koliko je sve poskupelo.
Ozbiljan i težak Bluetooth zvučnik namenjen profesionalnoj upotrebi. Uz njega idu 2 bežična mikrofona. Mogućnost korišćenja kao gitarskog pojačala, kao razglasa. Mogućnost povezivanja žičnih mikrofona. Dosta podešavanja, vidite sliku komandi. Zvučnik ima svoje točkiće obzirom da je težak. Izuzetan kvalitet zvuka.
Dimenzije 76x47x44 cm.
Poseduje ugrađen akumulator 12V 12Ah, a ima i mogućnost povezivanja na dodatni akumulator i baterije na 12v. Svakako može da radi na 220v.
Težak oko 30kg.
Snaga na kutiji naznačena 200-800w. Sasvim dovoljna snaga za nastupe U ugostiteljskom objektu. A pogodan i za kućnu upotrebu, za zabavu, karaoke, kao i za one koji vežbaju pevanje ili povezivanje nekog muzičkog instrumenta. Brend Fulihao model K15-L. Subwoofer 15 inch i 8 inch srednjetonac plus piezo visokotonac. U fabričkoj kutiji. Mogućnost probe.
ID Oglasa: #131412528
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.