slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

BOSE Acoustimass5 serija II (Woofer + sateliti) White colour

250 €

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
2.994
32
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

BOSE Acoustimass 5 series II (Woofer + dupli sateliti) WHITE colour

U prethodna dva oglasa napisao sam nesto o firmi BOSE pa ako stignete procitajte da se ovde ne bih ponavljao.

Paznju ovde preusmeravamo na ovaj vise nego interesantan model Acoustimass 5 koji prave neverovatan zvuk. To su bili medju prvim zvucnicima u svetu koje je uopste neko napravio da rade u konfiguraciji woofer + sateliti. Danas je to potpuno ustaljena forma ali nekad je trebalo to izmisliti. A upravo BOSE je to uradio eksperimentalno i vrlo smelo. Rezultat je bio i vise nego dobar. Iz prostog razloga sto woofer jednostavno mozete staviti gde god hocete a sateliti su vrlo mali pa je lako pozicionirati ih u prostoru. Kao i kod BOSE 401 neosporan je prvi utisak koji pruza ovaj sistem  – toliko zvuka puni sobu da se covek jednostavno pita odakle? Kada se koriste za Surround sisteme samo se dodaju jos nekoliko satelita. Sta odlikuje ovaj model:

-       Neverovatan fundament u zvuku kao i kod modela 401, punoca koja odaje ustisak da sviraju podnostojece kutije.

-       Bilo gde da ih stavite one sviraju dobro

-       Apsolutno ne zauzimaju prostor i plus su dizajnom vrlo adekvatno korisne u novim modernim prostorima.

Ovde je BOSE ulozio dosta truda i inovativnih metoda pocev od konstrukcije pa nadalje. Najkrace -  kad ih cuju mnogi pozele da i njihovi zvucnici sviraju ovako ” masno” . Ovaj model Acoustimass5 ima Woofer i dva dupla rotirajuca satelita pa sam BOSE preporucuje da se na taj nacin do maksimuma iskoristiti njihov takozvani Direct Reflecting System. Model AM5 series II je novija verzija standardnog i legendarnog AM5. Ovde u ponudi imam AM5 seriju 2 u beloj boji.   Razlika izmedju serije 1 i serije 2 je u izgledu woofera i satelita. Drive-i koji su ubaceni unutra su potpuno identicni - znaci samo se razlikuje kuciste. Kod serije jedan (imate ih isto na mojim oglasima) kuciste od Woofer-a stoji polozeno i ima dve rupe spreda za bas reflex a kod serije 2 da kazemo da woofer najvise lici na kuciste od kompjutera. Sateliti kod serije 1 imaju cetvrtasto i malo vece kuciste a kod serije 2 ono je zaobljeno i volumiozno za nijansu manje. Po meni u zvuku nema razlike da li je serija 1 ili 2 u pitanju.   Ovaj primerak je tehnicki besprekoran a u kozmetickom smislu pristojno ocuvan. Pogledajte detaljno fotografije jer i one su sastavni deo oglasa. Uvek im se javlja (kad su u beloj boji) ona diskoloracija bele boje koja se pretvara u zuckastu (to je isto i kod kompjutera) jer plastika od koje je kuciste napravljeno menja boju tokom godina kada je izlozeno svetlosti.   Jednostavno to je tako. Ovde je woofer od serije 2 a sateliti su od serije 1. Tako je kupljeno od vlasnika u Holandiji pa se tako i prodaje. Zvucno kao sto sam naglasio nema razlike. Takodje imam na stanju i jedan beli set AM 5Mk2 u besprekornom stanju (nije oglasen ovde) koji kosta 250eur. Plastika mu nije dobila onu zuckastu boju tako da je stvarno stanje extra.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's up poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…


ID Oglasa: #105421875
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.