slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

JBL Stage A170 Black color

499 €Fiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
7.634
67
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

JBL Stage A170 Black color

Englezi imaju onaj lep izraz "Nezeljeni poklon"

Sta to znaci? To je kada recimo ko sto je u ovoj situaciji slucaj da zena kupi na poklon svom muzu (mom drugaru) za jubilarni 50-ti rodjendan zvucnike koji je on navodno hteo. Ali nazalost ona je sa svojom cerkom pogresno cula muzevljeve zelje a to je da je on (posto pripada staroj gardi audiofila) zeleo zvucnike sa velikim basom od 30cm, sa papirnom membranom i da slusa LP ploce. Zena je cula sto bi mi narodski rekli > na pola uva< da sam ja sa njim pricao o tome kako mora da izdvoji oko bar 500eur da kupi neke dobre polovne zvucnike iz onog slavnog vremena. Zena ko zena misli da je uvek bolje novo (sto joj i ne treba zameriti) pa lepo kupi ove iskreno fantasticne zvucnike ali koji su ipak sigurno vise za moderan Digitalni zvuk. Iskreno ovaj model je dobio sve same pohvale. Ja sam ga cuo u jednoj radnji u Engleskoj u sistemu kucnog bioskopa, takodje  na CD plejeru, takodje i na DAC za streaming. Rade savrseno. Imaju izuzetan fundament to jest punocu basa. Nisam ih cuo na gramofonu pa o tome ne mogu da pricam ali drugar jednostavno ne zeli ni da ih otvara iz fabrickog pakovanja jer je predpostavka da nije idealno za LP ploce. Tako da stoje potpuno neotpakovani u originalnim kartonima. Sto se vidi i na slici. Ptodaje ih ispod svake cene. Kod nas su regularno 80000din par (odnosno 40000 za komad). Ovi su kupljeni kad su bili na popustu ali opet je i ta cena bila 65000. .. tako da je ova cena sto bi se reklo "ispod svake cene".   Evo sta je preko receno o njima.

 

” The A170 is a refined, capable speaker that draws the best from recordings, and punches way above its bargain price. ”  ’Sound &Vision’– Top Pick.

Stage A170 – big sound from a modest speaker

Compact proportions but packing a mighty punch, the JBL Stage A170s make the perfect choice for when you want a big sound from a speaker that doesn’t dominate the room. Twin woofers and a double-ported cabinet give the Stage A170 the power to impress. The small footprint and discreet design means it doesn’t shout about its ability.

Stage top end detail
Giving the music you love that top end ‘bite’you’d expect from JBL, the 25mm aluminium dome tweeters project a crisp and detailed sound. HDI (High Definition Imaging) waveguides precisely focus the sound, giving it the cohesion to match the sparkle.

Deep and punchy bass
Using twin 5.25 inch Polycellulose woofer units, the A170 punches way beyond its size. The long-throw woofers push the sound well into your room, immersing you in the music and giving the feeling of being ‘there’, live at the recording. Thanks to the bass reflex cabinet design, you also get the same, rich and well-balanced sound at lower volumes, too. These are efficient speakers that don’t need a mighty amp or big volume levels to deliver that special JBL sound.

‘Pro-look’cabinet
Just like the JBL speakers you see at gigs, cinemas and studios around the world, the Stage A170 is finished in the professionals’choice – matte black. The textured finish is hardwearing and is the ideal match for many black hi-fi and AV separates. White woofer detailing, curved baffles and discreet logos make the finishing touches to this classic speaker.

Get thrilling JBL sound, from a discreet floorstanding speaker, with the JBL Stage A170.

 

Technical specifications:

    • 2.5 way, dual 5.25", 1" aluminum tweeter floorstanding speaker
    • 2 x 5.25" (133 mm) polycellulose low frequency woofers
    • New HDI (High Definition Imaging) waveguide.
    • 1” (25mm) aluminum dome tweeter
    • Recommended amplifier power: 20 - 200 W
    • Frequency Response: 44Hz - 40kHz
    • Sensitivity: 89dB at 1M, 2.83V
    • Nennimpedanz:    6 Ohm
    • Crossover frequencies: 1.8kHz, 2.8kHz
    • Enclosure Type: Bass Reflex via Rear-Firing Tuned Port
    • Abmessungen (B x T x H):    190 x 255 x 930 mm
    • Weight: 14.34kg each

 

Posto se prodaju usluzno za druga koji i nema nalog na KP pozovite i dacu vam broj telefona na koji ga mozete nazvati.   

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's up poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #105422075
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.