slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Centralni zvučnici

Kontakt

Ćuprija
Korišćeno
Dostupno odmah
1.454
7
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miloš
Član od 15.02.2012.
Svi oglasi

U svakom sistemu kućnog bioskopa veoma važno mesto zauzima centralni zvučnik. Ma koliko obraćali više pažnju na front i sub, centralni zvučnik u novijim formatima zvuka , Dolby , Atmos, DTS. . . ima značajnu ulogu. Sav dijalog u filmovima i centralni zvučni efekti dolaze iz njega.

Odaberite centralni zvučnik po svojim potrebama. U ponudi su sledeći:

 


-Mordaunt Short MS905C. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .80€

-Rega RS-Vox. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .   . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .150€

 


Svi su ispravni i odlično očuvani. Nazovite za preporuku i pronalaženje odgovarajućeg centralnog zvučnika za Vaš sistem.

ID Oglasa: #137141258
Informacije

Uređaji su lično vlasništvo iz kolekcije ili kupljeni od prvog vlasnika ili u veoma dobrom stanju sa pratećom opremom, detaljno testirani. Proba je moguća uz prethodnu najavu i to 1-2 uređaja u smislu ispravnosti. Slanje je moguće, kao i moj prevoz po dogovoru. Za sve uređaje šaljem dodatne fotografije visoke rezolucije i snimke u radu.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.