slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

BOSE acoustimass 9 + Bose Lifestyle konzola + Bose kablovi

380 €

Korišćeno
Kruševac
5.941
66
pre 3 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

BOSE acoustimass 9 sa CD /Radio konzolom Bose Lifestyle 5 music center + 5 satelita + svi pripadajuci Bose kablovi.

Ovde imamo jedan Bose set u crnoj boji koji se sastoji od:  
1.   Aktivnog woofer-a (znaci ima pojacalo u sebi koje gura bas jedinicu i plus satelite) 
2.   5 satelita
3.   Bose Lifestyle 5 music center koja je u stvari ona popularna legendarna Bose konzola jer u sebi ima CD plejer i Tuner (Radio) a naravno tu je i daljinac za upravljanje celim sistemom. Takodje ima svoj originalni Bose ispravljac (adapter) za struju.
4.   Svi kablovi koji sluze za povezivanje celog ovog kompleta ukljucujuci i onaj Bose originalni kabl duzine od cak 10m koji ide od konzole do woofer-a (to je sa onim 9-pin dzekom i ako njega nemate mogli bi "da se slikate" kako se popularno kaze) 

Da ne bih tu sada raspredao pricu o ovom modelu Bose svi oni koji znaju nesto o ovome i ovo traze sigurno je da su vec obavesteni kako sve ovo funkcionise i koliko dobro radi.  
Tehnicki je u dobrom stanju - sve ispravno a kozmeticko stanje vidi se na slikama.  
Samo vas molim da mi ne postavljate ona glupa pitanja > > a kolika je snaga< < ili slicno jer sama Bose fabrika ne daje takve podatke. . . Ako ne verujete onda Googlajte pa pronadjite sami.

Da napomenem da vam ovde ne treba AV risiver odnosno nije nuzno da se ima jer konzola u sebi ima CD i radio i plus u nju moze da se poveze kompjuter, DVD i slicno

Ovaj set ima malo manji woofer (kraci je i verovatno manji u snazi od starijeg brata AM25).

Ali isto odlicno radi i moze da napravi vrlo solidnu zvucnu sliku u velikom prostoru.  

 

Tehnicko stanje je da radi sto bi se reklo. Odnosno Woofer i sateliti su skroz OK znaci tehnicki potpuno ispravni. Sateliti bash lepo ocuvani. Jedino sto se tiche same Bose Konzole mogla bi malo da se sredi, odnosno ocisti laser i mislim da ne bi bilo lose da se ocisti i daljinac jer ne rade svi dugmici kako treba na daljincu.  

 

Ovde sam pojasnio kako ovaj sistem radi. Iz razloga sto BOSE ima mnogo razlicitih sistema pa te konfiguracije razlicito i rade i razlicite kablove koriste pa je cesto potrebna citava nauka da bi se sve to povezalo.  

Ebo na primer za neke modele:

AM5 ima i pasivne i aktivne woofere i sa dva rotirajuca satelita

AM8 ima aktivan woofer i aktivno pojacalo u sebi za 5 satelita i koristi onaj 13-polni dzek i mora da radi sa Bose Konzolom.  

AM9 ima aktivan woofer i aktivno pojacalo u sebi za 5 satelita i koristi onaj 9-polni dzek i mora da radi sa Bose Konzolom

AM10 je potpuno pasivni i woofer i 5 satelita (duple kockice) i mora da koristi neki AV risiver 5.1 (ili vise). Ne treba mu Bose konzola

AM15 je aktivni woofer ali sateliti idu na 5.1 AV risiver (5 satelita -duple kockice). Povezivanje Woofera sa AV risiverom ide pomocu RS232 kabla (konektor kao za stampace za racunare). Ne  treba mu Bose konzola

AM25 je potpuno aktivni i woofer i aktivno pojacalo u sebi za satelite (5 satelita duple kockice) a neki modeli koriste onaj 9-polni dzek a neki modeli 13-polni dzek i mora da radi sa Bose Konzolom

 

PA SADA VIDITE KOLIKA JE TU ZBRKA SA BOSE SISTEMIMA!

 

Ovde je oglasen jedan broj zvucnika po principu usluznog oglasa. To znaci da ima vise vlasnika koji su oglasili po vise komada ali svi su dati ovde na jednom nalogu iz cisto tehnickih i finansijskih razloga jer jeftinije kosta kasnije obnova oglasa. U vezi stanja i teh. karakteristika ako treba dodatno pitanje kontaktirajte nas ovde i ja vam mogu sve dodatno objasniti a u vezi cene dobicete broj telefona od vlasnika pa eventualno pregovarajte.

ZVUCNICI se ne salju brzom postom jer ovi u kurirskim sluzbama mnogo tumbaju i bacaju pakete. Znaci samo licno preuzimanje ili slanje autobusom.

Mozete me kontaktirati porukom ovde na KP ili zvati telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Na klasicne SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  

ID Oglasa: #105422020
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.