slika
slika
slika
1 od 3

Renault clip Vci2 wifi

230 €

Sremska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
6.317
51
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slavisa-Diag
Član od 05.04.2010.
Svi oglasi

Najnoviji uredjaj Vci2 koji cita Renault i Dachia vozila od 2005 do 2023 god. radi preko usb ili wifi mreze.

 

Uredjaj moze da radi sa najnovijim softverom Renailt clip 232 dok stara verzija clip uredjaja nemoze vise da se azurira zadnja verzija preko koje radi je 215 do 2021god.

 

Sve funkcije vezane za dijagnozu, kontrolu i programiranje ECU, prilagodjavanja (adaptation), aktuatori, kodiranja (injektori, kljucevi, . . ). sve ono što podržava elektronika ugradjena u RENAULT vozila. Podržana su i ostala vozila RENAULT grupe *DACIA*. Renault Vci2 vam dopušta da vidite: Informacije o vozilu i podržanim sistemima, Testiranje i aktiviranje svih funkcija podržanih u vozilu, Automatsko testiranje svih kompjutera u vozilu, Reprogramiranje centrale, Test AirBag-a, Skeniranje grešaka na sistemima (OBD test), Baza podataka - tehnicki podaci i informacije, Merenje na vozilima, TEST AKTUATORA Aktivacije ukljucuju, na primer - paljenje pumpe goriva, zakljucavanje vrata, paljenje žmigavaca, paljenje ventilatora, prekid dovoda goriva i sve ostalo što vozilo podržava . Podrzava sve Adblue module novije generacije i rad sa njima.

 

Softver radi na win 7 i win 10 32 i 64 bita.

 

 

ID Oglasa: #87382444
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.