slika
slika
1 od 2

Delphi dijagnostika jedna ploca BT AA klasa 2021.11

120 €

Kao novo - nekorišćeno
Sremska Mitrovica
3.533
49
pre 14 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slavisa-Diag
Član od 05.04.2010.
Svi oglasi
Novi VCI 3 u 1 (putnicki, kamionski i laki teretni program)
 
Gratis Dvd sa Autodatom 3.39 na hrvatskom, WOW5.08, Tolerance data. . .
     
 Najnoviji softver 2021.11 sa kojim dobijate dosta novih funkcija i mogucnosti, dosta vise modula iscitava nego prethodne verzije.

Interfejs je najviseg kvaliteta i sa jednom stampanom plocom usb i blutut vezom, kao i originalni uredjaj. Radi na svim K i Can protokolima.
Nije jeftin uredjaj sa dve stampane ploce koji ne radi na svim protokolima (Bmw e60, e90, mercedes e klasa, a klasa od 2006 godista, Ford itd. )
Trazite slike ploce da vam posalju, da bi ste bili sigurni sta kupujete. Na slikama se jasno vidi da se unutra nalazi zelena najkvalitetnija ploca sa NEC Japanskim relejima.
A KLASA! ! !    Uredjaji su 100% A klase koji rade na svim evropskim, americkim i azijskim vozilima, cak i sa luksuznim vozilima sa kojim se ne srecete cesto.

Uredjaj podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje sledecih sistema: motor, airbag, paljenje, imobilajzer, klima, intrument tabla, ABS, komfort sistemi, pritisak u gumama, menjac. Podržani su i aktuatori, reset motornih racunara, kodiranje kljuceva i kodiranje i reprogramiranje dizel dizni/injektora (Ford i Renault), otvaranje elektonskih parkirnih kocnica, reset aditiva goriva (Peugeot, Citroen, Fiat), reset servisnih indikatora i intervala, prikaz parametara rada motora (paljenje, ubrizgavanje, lambda sonda, . . . ), kako na novijim OBD kompatibilnim vozilima, tako i na starijim vozilima (uz korišcenje opcionalnih adaptera). l

U kompletu dobijate:  

     Aut0com /  Delphi 2021.11

    USB kabal

    16 pinski konektor (za vecinu vozila iznad 1996, a sva vozila iznad 2000-te godine)
     
ID Oglasa: #106524713
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.