slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dvostubna dizalica 3.2t RP TOOLS RP-R-6253B2

Kontakt

Novo
Beograd | Zemun
2.773
15
pre 8 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Lukena-Auto Doo online
Član od 14.10.2016.
kp izlog

KUPUJTE IZ PRVE RUKE!  
NOVO! ! !  


Cena je bez prevoza i montaže.  
Trostruko teleskopska, simetrična potporna kraka i opciono 3200 kg, nose vozila od malih automobila do kombija. Elektro hidraulički dizajn s potpuno automatskim oslobađanjem sigurnosnih zaglavka osigurava uštedu energije, nisku buku i ekonomičan rad.  
Naši snažni hidraulični agregati dostupni su ili u 230V ili 400V i montirani su u donjem delu podizne kolone za optimalan rad. Pored toga, modeli bez barijera RP-6213B2 (3,2 t) i RP-6214B2 (4,0 t), takođe su opremljeni stubovima sa podešavanjem visine sa krajnjim prekidačem. Na raspolaganju imamo širok spektar modela i različitih konfiguracija da udovoljimo potrebama vaše radionice. Vozilo sa unutrašnjim vođenjem, sa izdržljivim kliznim čeljustima. Čitav rad, poput podizanja i spuštanja preko komandnog ormara. Maksimalna fleksibilnost zahvaljujući četiri trostruke teleskopske potporne ruke u simetričnom dizajnu, razvijene su za automobile poslednjih generacija transportera. Maksimalna standardna visina podizanja od 2050 mm, sa nosačima podesivim po visini. Visina potporne ploče može da se brzo podesi po visini pomoću novog, priključnog, dvostrukog, teleskopskog, okretnog stola. Mala visina podizanja od samo 98 mm, što je takođe idealno za sportska vozila. Prednje ruke mogu da se vrate nazad. Automatsko zaključavanje ruku sa dodatnim, ručnim otključavanjem. Automatska kontrola sinhronizacije pomoću bežičnih sinhronizacionih kablova. Visoka stabilnost zbog posebno dizajniranih podiznih stubova i nosača stubova sa malim dimenzijama, samo pet točka pričvršćenja po stubu. Uređaj za odvod u slučaju nužde za spuštanje, u slučaju nestanka struje. Ručna pumpa za fino podešavanje nosača za dizanje (menjači, izduvni gasovi, . . . itd. ).  
Proširenja za različite modele vozila (opciono).  
Uključuje besplatnu dodatnu opremu T-V-Austrija testirana.  
Kompletna tehnicka podrska obezbedjena od strane nase firme.

Način plaćanja:   
Preko računa-virmanski,  platnim karticama - putem sigurnog linka,  gotovinski.

Odloženo plaćanje:  
Penzioneri i zaposleni na 3 mesečne ili 6 polumesečnih rata.  
Čekovima na 6 jednakih mesečnih rata bez kamate (DO 180 DANA).  
Karticama Poštanske štedionice i Banca Intese, do 6 meseci bez kamate.

Poručite bezbedno i sigurno.  

NOVO ! ! !  
KUPUJTE IZ PRVE RUKE!

ID Oglasa: #82562092
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.