slika
1 od 1

Jaltest CV

Kontakt

Beograd
Novo
Dostupno odmah
685
7
pre 7 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
OBD2
Član od 31.05.2017.
kp izlog

Mi smo ovlašćeni zastupnici za Jaltest dijagnostiku.
  

Dijagnostička rešenja za komercijalna vozila.

Jaltest CV je dizajniran da bude dijagnostičko rešenje za sve modele i marke komercijalnih vozila. Uređaj skenira i identifikuje sve sisteme na vozilu, bez obzira na proizvođača, i sve informacije su integrisane u jedan link ili interfejs. Početni ekran omogućava korisnicima da pregledaju kodove greške i odrede prioritet popravki. Sistem pokazuje koje su komponente vezane za koji kod.

Dijagram ožičenja pokazuje pinove na svakom senzoru i pinout na ECM, dajući dovoljno informacija korisniku otkloni kvar.

Jaltest CV pruža objašnjenje svakog koraka procesa do rešenja problema.

ID Oglasa: #97025949
Informacije
Naše radno vreme je radnim danima od 8-16h, subotom od 8-14h.  

Sve porudžbine pristigle radnim danima do 14h šalju se istog dana Daily Express-om. Porudžbine pristigle nakon 14h šalju se narednog radnog dana. Podrazumevano kupac snosi troškove dostave, a cenu dostave možete izračunati pomoću kalkulatora na sajtu prevoznika.   
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.