slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Laptop + DELPHI dijagnostika za automobile i kamione

180 €Fiksno

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
18.668
179
pre 7 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Sinisa
Član od 16.01.2014.
Svi oglasi

Laptop + DELPHI dijagnostika za automobile i kamione kao i za laka dostavna vozila

Prodajem Komplet Autodijagnostiku za automobile i kamione kao i za laka dostavna vozila Delphis DS150E TCS CDP PRO Plus Bluetooth 2020.23
Auto dijagnostika Delphi ds150e SA LAPTOPOM U KOMPLETU

CENA od 180e

DIJAGNOSTIKA+LAPTOP+DODATNI KABLOVI--od 220E

***SVAKI UREDJAJ JE TESTIRAN I ISPRAVAN***

Novi VCI (putnicki, kamionski i laki teretni program)

Uredjaj poseduje bluetooth i usb konekciju, birate u opcijama koju konekciju zelite. Realan domet preko bluetootha je 5-8 metara.

Najnovija verzija programa 2020.23

Delphi ima podrška za preko 50 proizvodjaca automobila: Alfa, Audi, BMW, Chervrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Iveco, Isuzu, Jaguar, Jeep, KIA, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, OPEL, Peugeot, Porsche, Renault, Rolls Royce, Rover, Saab, Samsung, Seat, Škoda, Smart, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo. . . .

Uredjaj podržava dijagnostiku, programiranje i kodiranje sledecih sistema: motor, airbag, paljenje, imobilajzer, klima, intrument tabla, ABS, komfort sistemi, pritisak u gumama, menjac. Podržani su i aktuatori, reset motornih racunara, kodiranje kljuceva i kodiranje i reprogramiranje dizel dizni/injektora (Ford i Renault), otvaranje elektonskih parkirnih kocnica, reset aditiva goriva (Peugeot, Citroen, Fiat), reset servisnih indikatora i intervala, prikaz parametara rada motora (paljenje, ubrizgavanje, lambda sonda, . . . ), kako na novijim OBD kompatibilnim vozilima, tako i na starijim vozilima (uz korišcenje opcionalnih adaptera).

Ovaj model poseduje: bluetooth, snimac podataka, višebojni indikator rada, indikator napona vozila koje se testira kao i LED osvetljenje dijagnostickog konektora.  
Snimanje u vožnji

Sa ovom funkcijom parametri se snimaju u realnom vremenu dok upravljate vozilom. Za vreme snimanja, pritiskom na dugme obelezavate specificnu grešku koju kasnije možete detaljnije istražiti. Interfejs je opremljen sa ugradenim slotom za memorijsku karticu na koju se snimaju podaci u vožnji cime izbegavate prenošenje laptopa.

Indikator sa više boja

Sa ovim višebojnim indikatorom imate potpunu kontrolu nad dijagnostickim procesom. Razlicite boje i zvucni signali oznacavaju u kom je statusu rad dijagnostickog uredaja. Indikator je na takvom položaju da ga možete pratiti i izdaleka. Ukoliko indikator menja boju izmedu plave i zelene u toku je komunikacija izmedu interface-a i vozila koju nikada ne prekidate izvlacenjem usb-a iz laptopa. Kad dijagnostika sija tamno plavom bojom, znaci da je povezana na laptop i obd vozila.

OBD2 Konektor sa LED osvetljenjem

16– pinski konektor koji se spaja na vozilo poseduje LED lampicu cija svetlost Vam pomaže kod prikljucivanja uredaja na vozilo u mraku ili ako je OBD konektor na teško dostupnom mestu.

VIN (VEHICLE IDENTIFICATION NUMBER - BROJ ŠASIJE)

Ovo je program koji omogucava ocitavanje broja šasije sa vozila na kojem vršite dijagnostiku što omogucava tacan odabir marke vozila, modela vozila i godine proizvodnje.

ISS(Inteligentno Skeniranje Sistema)

Ova opcija skenira sve sisteme u vozilu i prikazuje greške memorisane u svakom sistemu.
Tako dobijete brzi pregled kompletnog stanja vozila. Kada se skeniranje kompletnog sistema završi, birate pojedinacnu grešku koju možete dalje pregledati-obrisati.

REPORT FUNKCIJA 
Pod ovom opcijom možete videti moguce adaptacije i podešavanja dostupna na vozilu i kada vozilo nije pored Vas. Uz pomoc tekstova i vodica možete planirati poslove i tok obavljanja odredenih podešavanja.

OBD FUNKCIJA 
Dijagnostika je opremljena multiplexerom koji omogucava korištenje na svim tipovima vozila bez obzira na napone i protokole koje koriste.  
Za starija vozila koja nemaju 16 – pinski prikljucak koriste se posebni adapteri.

OPERATIVNI SISTEMI KOJI SU PODRZANI :  
WINDOWS XP-SP3, WINDOWS 7,8,8.1,10(32bit i 64 bit verzije)

U ponudi jos dosta toga:

1. KTAG EU Verzija FW 7.020 crvena ploča sa najboljim Japanskim komponentama.
2. Lexia Diagbox Full Chip 9.125 03/2022
3. Kess v5.017 Full 2.70 cipovanje, DPF EGR NA POKLON 80000mapa
4. Renault Clip full chip. AA klasa v215 2022g
5. Ecu scan za fijatov program

ID Oglasa: #73095074
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.