slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

OPCOM 2021 V5 PIC18F458 Na stanju

50 €Fiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
6.963
134
pre 25 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pedja
Član od 31.10.2010.
Svi oglasi



**** PONOVO NA STANJU****


****NOVO****NOVO****NOVO****


****SOFTVER IZ 2021 GODINE - 200603a***

****PODRŽAVA PRAĆENJE MERNIH BLOKOVA NA NOVIJIM AUTIMA****

***U samom uredjaju je original PIC čip koji se ne zaključava***


OPCOM OP-COM AUTODIJAGNOSTIKA za Opel 
***PLOCA U SAMOM UREDJAJU JE V5 SA ORIGINALNIM PIC18F458 I FTDI232RL***


OPEL USB INTERFEJS (OPCOM kompatibilan) je namjenjen radu sa programom OP-COM / VAUX-COM tj. naprednoj dijagnostici Opel vozila od 1995 do 2021. godine

OPIS I MOGUĆNOSTI DIJAGNOSTIKE I SPECIFIKACIJE:

- OPCOM program ima mogućnosti usporedive sa tvorničkim sustavima za dijagnostiku kakve koriste ovlašteni servisi. Podržana su Opel vozila proizvedena od 1990 do 2021, te neki modeli Chevroleta i Saaba bazirani na Opelovim modelima.  
- Sa OP-COM programom moguće je pristupati svim sistemima u vozilu. Od motora, preko airbaga i ABS-a, do kontrolera klime, svetala, centralnog zaključavanja i sl. Interfejs podržava rad sa starijim sistemima koji koriste K linije, gde ugrađeni multiplexer automatski prebacuju aktivnu liniju na potrebni pin konektora. Naravno podržani su i novi sistemi sa CAN-BUS vezom koji se koriste u novijim vozilima kao što su Vectra C, Astra H, Insignia, Antara i sl. SW, MS i HS CAN rade u punom profilu.

- Nakon spajanja sa odabranim kontrolerom ponuđene su razne mogućnosti. Osnova je čitanje i brisanje kodova grešaka te prikaz mernih blokova tj. očitanja parametara rada u realnom vremenu. Ove vrednosti su prikazane kao naponi na senzorima, ali i kao stvarne vrednosti pretvorene u razumljive merne jedinice.  
- Moguće je testiranje aktuatora. To znaći da iz programa možete npr. upaliti svetla, uključiti grejače, ventilator ili bilo koju drugu komponentu koje kontroliše računar. Napredne funkcije kodiranja i specijalne funkcije omogući će Vam poništavanje servisnih intervala, podešavanje ler-gasa, promenu jezika na info-displeju, dodavanje ključeva. Na nekim modelima moguća je ćak i promena kilometraže na instrument tabli.

Sve u svemu ovo je trenutno najnapredniji sistem za dijagnostiku Opel vozila sa najviše mogućnosti i najširom podrškom osim fabričkog TECH-2 uređaja koji je neusporedivo skuplji.

***
- pokriva gotovo sve modele Opel automobila + CAN-BUS poput Vectre-C, Astra-H, Zafira-B
- čitanje i brisanje koda grešaka
-podržava upravljačke jedinice, poput motora, automatskog menjača, ABS, vazdušnih jastuka, modula hlađenja motora, instrument table, elektroničke kontrole klime, upravljačke jedinice karoserije
- dijagnostički sistem radi kao multiplekser i bira odgovarajući pin za komunikaciju.
PIN3, PIN7, PIN8, PIN12 = serijska veza (ISO9141, KW81, KW82, KWP2000)
- Šifre grešaka bit će prikazane sa svim dostupnim podacima
- Kodove grešaka možete ispisati, sačuvati ili kopirati u bilo koji drugi program
- Program može istovremeno prikazati 8 parametara mernog bloka

Softver OPCOM je podržan da radi na svim Windows sistemima : XP, 7, 8 i 10 (x32 i x64)

Paket OPCOM 2021 sadrži :

- OP COM interfejs;
- USB kabl;
- DVD sa aplikacijama (Opcom 2010, 2012, 2014, 2021)
- Aut0Data 3.39
- Osnovno uputstvo na Hrvatskom jeziku
ID Oglasa: #98647396
Informacije
Garancija 12 meseci na svaki uredjaj!

0656302590
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.