• Automobili | Delovi i alati
  • Auto | Auto gas uređaji
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Plinski uredjaji

Plinski uredjaji vise komada Dizne isparivaci racunari Prodajem isključivo samo ...

150 €
973
9

Niš

Isparivac FEMA

Prodajem Isparivac FEMA polovno ispravno dodatne slike saljem na ...

2.000 din
205
0

Smederevo

AC Stag

Izvadjeno iz auta, boca otisla

Kontakt
4
0

postavljen

danas

Kruševac

Lovato

Polovan plin, skinut sa 2.0 motora Sve sa slike ...

Kontakt
91
2

Mladenovac

Fiat stilo 1.9 JTD

Fiat stilo 1.9 JTD istekla registracija moze zamena

700 €
6
0

postavljen

danas

Šabac

Idi na

Auto | Auto gas uređaji

Auto gas uređaji ugrađuju se u automobile zbog ekonomičnosti i uštede.

Ako si u potrazi za auto gas uređajima ili ih poseduješ i želiš da ih prodaš ili zameniš, to možeš brzo i lako uraditi na KupujemProdajem.

Kako pronaći auto gas uređaje na KP-u?

Auto gas uređaji nalaze se u kategoriji Automobili – Delovi i alati. U grupi za auto gas uređaje aktivan je veliki broj oglasa. Kako bi što lakše pretraživao oglase, možeš da koristiš filtere pomoću kojih sužavaš pretragu, na primer: mesto, cenu, stanje uređaja, itd. Ako te pretraga ne dovede odmah do željenog oglasa, postoji i mogućnost da sačuvaš istu i čim se na KP-u objavi oglas koji zadovoljava tražene kriterijume, bićeš obavešten.

Kada pronađeš auto gas uređaje koji su ti potrebni, sa potencijalnim prodavcem možeš da kontaktiraš preko kp poruka ili putem broja telefona koji možeš naći unutar oglasa. Nakon kupovine, prodavca možeš i da oceniš.

Želiš da prodaš auto gas uređaje na Kp-u?

Poseduješ auto gas uređaje koji ti više nisu potrebni? Na KupujemProdajem možeš u potpunosti besplatno da objaviš oglas u kojem ćeš auto gas uređaje ponuditi na prodaju ili u zamenu i to kroz nekoliko jednostavnih i lakih koraka.

Nakon što si kliknuo na dugme Postavite oglas i odabrao kategoriju, u narednom koraku unosiš tekst oglasa i fotografije. S obzirom na veliki broj oglasa koji se nalaze na KupujemProdajem, već u naslovu svog oglasa možeš da izdvojiš pojedinosti koje nudiš, a u sadržaju oglasa prezentuješ sve važne informacije o auto gas uređajima koje prodaješ ili nudiš u zamenu. Takođe, kroz jasne i razumljive fotografije prikaži auto gas uređaje i pokaži u kakvom se stanju nalaze.

Ako želiš da tvoj oglas ima još veću vidljivost i na ovaj način povećaš mogućnost prodaje, možeš iskoristiti neke od kp promocija. Na svako pitanje koji dobiješ preko kp poruka odgovaraj uljudno i ljubazno. Ne samo što je to osnova poslovnog bontona već i zbog toga što te kupac može oceniti, a dobre ocene ćeti pomoći da prodaješ još uspešnije.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.