• Automobili | Delovi i alati
  • Auto | Auto stakla
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Idi na

Auto | Auto stakla

Bilo da su ti potrebna auto stakla ili podizači auto stakala za različite automobile, sve ovo možeš da pronađeš na KupujemProdajem, najvećoj online zajednici za kupovinu i prodaju u Srbiji i regionu.

Ako si pravno lice koje prodaje auto delove ili imaš auto staklo koje ti više ne treba, na KP-u možeš potpuno besplatno da objaviš svoj oglas za prodaju.

Kako da pronađeš auto stakla na KP-u?

Grupa Auto stakla nalazi se u kategoriji Delovi i alati za automobile u okviru koje se nalazi na hiljade različitih oglasa vezanih za auto stakla.

Filteri pretrage mogu da ti pomognu da pronađeš auto staklo koje ti je potrebno brzo i lako. Neki od osnovnih filtera tiču se mesta, tj. grada iz kojeg dolazi oglas kao i konkretne cene auto stakla koje tražiš.

Ako ipak nisi pronašao oglas u kojem se nalazi auto staklo koje ti je potrebno, odaberi opciju Sačuvaj pretragu. Čim se pojavi oglas sa traženim kariterijumima bićeš obavešten. Kada pronađeš oglas u kojem se nalaze auto stakla koja su ti potrebna, prodavca možeš da kontaktiraš putem kp poruka kao i putem broja telefona koji je naznačen u oglasu.

Nakon što si na KP-u obavio kupovinu, imaš mogućnost da oceniš prodavca. Možeš da odgovoriš i na pitanja da li si zadovoljan komunikacijom koju si imao s prodavcem, da li je ispoštovan dogovor i da li je sadržaj oglasa istinit. Tvoja ocena pomoći će ostalim korisnicima prilikm odabira prodavca od koga će da kupe.

Želiš da prodaš auto stakla na KP-u?

Bilo da si pravno lice koje se bavi prodajom auto delova pa tako i prodajom auto stakala ili si tek neko ko ima auto staklo koje mu nije potrebno, na KP-u možeš jednostavno i lako da objaviš oglas prodaje. I to potpuno besplatno!

Pre nego što kreneš da kreiraš oglas, neophodno je da si ulogovan. Zatim slede četiri jednostavna koraka do objave oglasa. S obzirom na to da svaki oglas može da sadrži fotografije, dobro je da i tvoj oglas za prodaju auto stakala poseduje nekoliko fotografija. Uz fotografije, oglas treba da sadrži sve detaljne, jasne i precizne informacije o auto staklima koje prodaješ. Ako želiš da povećaš vidiljivost svog oglasa iskoristi neku od ponuđenih kp promocija.

Na pristigle kp poruke svojih potencijalnih kupaca odgovaraj redovno i pozovi ih da te ocene nakon kupovine. Pozitivne ocene će doprineti tvojim budućim prodajama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.