slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

PPE ALU 8mm Sml.penasta termo i zvučna izolacija 500x750mm

1.320 din

Novo
Kruševac
6.812
208
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
СЕРБОКОВ online
Član od 07.03.2009.
kp izlog
Виброфилтр ППЕ ЕКО 8мм ФОИЛ

Еластична, самолепива изолациона пенаста гума са АЛУ фолијом, направљена од пенастог полиетилена са затвореним ћелијама различитих величина, тако да је веома лагана.
Служи као топлотна(термо изолација) и звучна изолација(заштита од буке).
Овај изолациони материјал је најбоље користити заједно са алу-бутил плочама, као двослојну изолацију, за смањење и апсорпцију буке из ваздуха.
Помаже у спречавању продора буке средње и високе фреквенције унутар изолованог простора.
Циљ АЛУ фолије је да одбија топлотно зрачење и додатно побољша акустична својства.

Код аутомобила се најчешће лепи у унутрашњости аутомобила, поклопца мототра(хаубе) и моторног простора, са унутрашње стране крова, испод неба и тако у летњим месецима спречава улазак, а зими губитак топлоте, за облагање трећих или петих врата аутомобила, пода, пожарног лима и товарног простора ради смањења буке и вибрација у кабини које долазе са напоља.
Ван аутомобила, могућност коришћења је неограничена, па се тако може користити и код теретних, радних и пољопривредних машина, чамаца и бродова и другим местима где такође постоји потреба за звучном и топлотном изолацијом.

То је један од најефикаснијих материјала за топлотну и звучну изолацију кабине аутомобила, који се одликује малом пропусношћу звука (буке) и добрим својствима топлотне изолације, такође и на вишим температурама.
Због ограничене флексибилности, ова изолација се лако поставља на равне и не баш заобљене површине, а захваљујући отпорности на уља и водоодбојности, може се користити на практично свим равним елементима каросерије, укључујући и моторни простор.
Материјал је самолепив, нетоксичан, без мириса, водоотпоран и не распада се под утицајем атмосферских услова, а постоји и без АЛУ фолије, у дебљинама од 4 и 8мм.

Карактеристике:

  • Дебљина 8мм
  • Димензије: 500x750мм
  • Материјал: Пенасти полиетилен
  • Топлотна проводљивост: око 0.037 W/м²
  • Опсег радне температуре: -40° Ц до +100° Ц
  • Тежина табле: око 140г
  • Тежина за 1м² око 400г

У понуди комплетна звучна, вибро и хидро изолација за аутомобиле, теретне, радне и пољопривредне машине, чамце, бродове и многе друге намене.

Погледајте све моје огласе(КП ИЗЛОГ), можда има нешто друго за вас.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vibrofiltr PPE ECO 8mm FOIL

Elastična, samolepiva izolaciona penasta guma sa ALU folijom, napravljena od penastog polietilena sa zatvorenim ćelijama različitih veličina, tako da je veoma lagana.
Služi kao toplotna(termo izolacija) i zvučna izolacija(zaštita od buke).
Ovaj izolacioni materijal je najbolje koristiti zajedno sa alu-butil pločama, kao dvoslojnu izolaciju, za smanjenje i apsorpciju buke iz vazduha.
Pomaže u sprečavanju prodora buke srednje i visoke frekvencije unutar izolovanog prostora.
Cilj ALU folije je da odbija toplotno zračenje i dodatno poboljša akustična svojstva.

Kod automobila se najčešće lepi u unutrašnjosti automobila, poklopca mototra(haube) i motornog prostora, sa unutrašnje strane krova, ispod neba i tako u letnjim mesecima sprečava ulazak, a zimi gubitak toplote, za oblaganje trećih ili petih vrata automobila, poda, požarnog lima i tovarnog prostora radi smanjenja buke i vibracija u kabini koje dolaze sa napolja.
Van automobila, mogućnost korišćenja je neograničena, pa se tako može koristiti i kod teretnih, radnih i poljoprivrednih mašina, čamaca i brodova i drugim mestima gde takođe postoji potreba za zvučnom i toplotnom izolacijom.

To je jedan od najefikasnijih materijala za toplotnu i zvučnu izolaciju kabine automobila, koji se odlikuje malom propusnošću zvuka (buke) i dobrim svojstvima toplotne izolacije, takođe i na višim temperaturama.
Zbog ograničene fleksibilnosti, ova izolacija se lako postavlja na ravne i ne baš zaobljene površine, a zahvaljujući otpornosti na ulja i vodoodbojnosti, može se koristiti na praktično svim ravnim elementima karoserije, uključujući i motorni prostor.
Materijal je samolepiv, netoksičan, bez mirisa, vodootporan i ne raspada se pod uticajem atmosferskih uslova, a postoji i bez ALU folije, u debljinama od 4 i 8mm.

Karakteristike:

  • Debljina 8mm
  • Dimenzije: 500x750mm
  • Materijal: Penasti polietilen
  • Toplotna provodljivost: oko 0.037 W/m²
  • Opseg radne temperature: -50° C do +100° C
  • Težina table: oko 140g
  • Težina za 1m² oko 400g

U ponudi kompletna zvučna, vibro i hidro izolacija za automobile, teretne, radne i poljoprivredne mašine, čamce, brodove i mnoge druge namene.

Pogledajte sve moje oglase(KP IZLOG), možda ima nešto drugo za vas.
ID Oglasa: #116230689
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.