slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

195/60R15 195 60 15 195/60/15 Kelly Winter m+s zima akcija

6.650 din

Novi Sad
Novo
2.223
7
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
/Gume /felne /AG -0638119508 online
Član od 24.01.2013.
Svi oglasi

Kelly Putnička 195/60R15 KELLY WINTER ST 88T 
Cena je po komadu. . .
KELLY  Brend kompanije Goodyear.
Garantni rok:   36 meseci

Zimske gume  M+S karakteristika sa simbolima pahuljica
Made in:   Poland-Poljska


Zimska guma visokih performansi, GoodYear grupacije, za pouzdano upravljanje na snegu i ledu.   

 Kelly gume su podbrand poznatog i cuvenog brenda Goodyear. Svojim dezenom zimska Kelly guma obezbedjuje maksimalnu trakciju na snegu i mokrim povrsinama. Dizajn gazeceg sloja povecava bezbednost na klizavim i mokrim putevima, duboki zljebovi i kanali efikasno uklanjaju vodu, mokri i prljavi sneg. Mekana gumena smesa obezbedjuje stabilnost u teskim zimskim uslovima puta a naizmenicno rasporedjeni blokovi gazeceg sloja smanjuju buku i dovode do visoke udobnosti putovanja.

   Zimska smeša na bazi silike omogućava da pneumatik KELLY ST i na niskim temperaturama ostane mekan i savitljiv, čime se postiže bolje prianjanje i upravljanje. Simbol snežne pahuljice ukazuje na to da ovaj pneumatik ispunjava sve stroge standarde koji se tiču performansi propisanih za zimske gume. Kočenje KELLY ST koristi specijalnu smolu koja obezbeđuje kraći zaustavni put prilikom kočenja na mokrim putevima i bolje prianjanje. Gazeći sloj odlikuje dezen sa većim brojem rubova koji dodatno poboljšavaju vuču. Akvaplaning Usmereni dezen sa širokim kanalima gazećeg sloja efikasno raspršuje vodu i bljuzgavicu, smanjujući rizik od akvaplaninga. Dobra kilometraža Konstrukcija gume omogućava ravnomerno habanje po celoj površini. Izdržljiva smeša gazećeg sloja znači da se ovim pneumatikom može preći više kilometara. KELLY ST ima duži vek trajanja i tako štedi vaš novac.

 

SALJEMO ROBU BRZOM POSTOM NA ADRESU KUPCA
UZ SVAKU KUPLJENU GUMU KOD NAS DOBIJATE I RACUN I GARANCIJU. . . . . .  
MOGUCNOST MONTAZE U NASEM SEVISU. . . .

POGLEDAJTE DEO NASE PONUDE KLIKOM NA SVI OGLASI

VAS AG SERVIS. . .  
kontakt: DRAGAN 064 155 48 55
DEJAN 063 811 95 08

ID Oglasa: #77000852
Informacije
Radno vreme:
Radni dan:09 do 17h
Subota:08 do 13h
Nedelja: Neradna
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.