slika
slika
slika
slika
1 od 4

245/45R18 245 45 18 245/45/18 VIKING NEWGEN 100Y leto akcija

10.280 din

Novi Sad
Novo
836
5
pre 8 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
/Gume /felne /AG -0638119508
Član od 24.01.2013.
Svi oglasi

LETNJE GUME-Viking 245/45R18 ProTech NewGen 100Y
Cena je po komadu. . . . .
CONTINENTAL GRUPACIJA 3 GODINE GARANCIJA


Viking ProTech NewGen Kontrolišite put – produžite vožnju. Viking. Sportski. Jak. Bezbedan! Viking. Brend kompanije Continental.

Proizvodač: Viking
Model: ProTech New Gen XL
Dimenzije: 245/45/R18
Sezona: Letnja
Indeks brzine: Y
Indeks nosivosti: 100
Efikasnost potrošnje goriva: C
Prijanjanje na mokrom putu: B
Buka: 72 db


Brend Viking potiče iz Norveške i ima preko 70 godina dugu istoriju. Pored dominacije na domaćem, Viking se širi i na tržišta Nemačke, Austrije, Holandije, Italije, Švajcarske. . i postaje globalni brend i dobavljač pneumatika za Wolkswagen, Opel, Ford i Volvo. Viking je razvijen u Nemačkoj i proizveden u Evropi. 1992. godine postaje deo Continental-ove grupe i perfektno odgovara svim standardnim vozilima kompakt i srednje klase

Novi Viking ProTech NewGen zadivljuje svojom odličnom ravnotežom i jakim odnosom cene i performansi – savršen partner za duge i bezbedne vožnje. Odgovara automobilima iz kompaktne i više klase sve do sportskih UHP segmenata.

Bezbednost i pouzdanost u mokrim uslovima.
Novi ProTech NewGen nudi vam novo čisto zadovoljstvo u mokrim uslovima. Nekoliko ivica blokova pruža čvrsto prijanjanje na mokrom, dok široki obodni žlebovi i prošireni unutrašnji žlebovi ramena obezbeđuju efikasno izbacivanje vode.

Osetite razliku kada je reč o upravljanju i performansama kočenja.
Unapređena stabilnost šare i dobro uravnotežena raspodela krutosti prave razliku kada je reč o upravljanju i performansama kočenja. Unutrašnji rameni žlebovi i urezi na rebrima ojačani su šipkama kako bi se obezbedila velika stabilnost šare. Uzdužna spoljašnja ramena rebra obezbeđuju tvrdoću, a tanke organske lamele pametnu raspodelu krutosti.

Povoljno za vaš novčanik.
ProTech NewGen je stručnjak za dug vek trajanja gaznog sloja i ekonomičnost potrošnje goriva. To je sledeća generacija jedinjenja gaznog sloja obogaćena silicijum-dioksidom sa novom tehnologijom polimera koja smanjuje habanje pneumatika i povećava vek trajanja pneumatika. Jedinjenje takođe pruža optimalni otpor kotrljanja za uštedu goriva i doživljaj vožnje koja čuva životnu sredinu.

Viking. Brend kompanije Continental.

SALJEMO ROBU BRZOM POSTOM NA ADRESU KUPCA

MOGUCNOST MONTAZE U NASEM SERVISU
UZ SVAKU KUPLJENU GUMU KOD NAS DOBIJATE I RACUN I GARANCIJU. .

POGLEDAJTE DEO NASE PONUDE KLIKOM NA SVI OGLASI


VAS AG SERVIS. . .
kontakt: DRAGAN 064 155 48 55
DEJAN 063 811 95 08

ID Oglasa: #93364049
Informacije
Radno vreme:
Radni dan:09 do 17h
Subota:08 do 13h
Nedelja: Neradna
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.