slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Univerzalni grejaci sedista NOVO

5.500 din

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
2.358
92
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobo
Član od 04.05.2014.
Svi oglasi
Visok kvalitet karbonskih grejaca, vec punih sest godina ih prodajem i svi su prezadovoljni kao i ja koji ih imam ugradjene u svoje vozilo. Grejaci imaju mogucnost da se krate po potrebi ali 99% odgovaraju svakom sedistu.

Ranije smo ugradjivali Waeco grejace koji kostaju preko 150 eura po jednom sedistu. Svi smo se slozili da je kvalitet i upotreba ovih grejaca cak i bolja od njih.


U jednom setu se dobijaju grejne podloge za donji i gornji deo sedista, kvalitetna instalacija sa relejom i prekidacem koji poseduje dva stepena tako se moze podesavati temperatura samog grejanja sedista.

Cena je za jedan set a ko zeli dva, niza cena.

Drugi model je set za dva sedista ali prekidaci imaju 5 stepeni podesavanja zagrejanosti. Njihova cena je 10000 dinara.

Takodje moguca kupovina i samih podloga grejaca, mnogi su uspesno zamenili u svojim vozilima svoje fabricke koji su prestali raditi. Cena podloga je set dva komada 3500 dinara, 4 komada 6500 dinara.

Za sve ostale informacije, pozovite.

Srecna kupovina.
ID Oglasa: #117021193
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.