Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Alati i oruđa > Aku alati

slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

EINHELL Akumulatorska ubodna testera kit TC-JS 18 Li (1x2,5

80 €

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
3.204
23
pre 8 dana
Ivan (Radnim Danima Od 17-22H)
Član od 19.10.2014.
Svi oglasi

EINHELL Akumulatorska ubodna testera kit TC-JS 18 Li (1x2,5 Ah)

 

  • AKUMULATORSKA TESTERA:  Einhell TC-JS 18 Li, 18V, 2500mAh Li-Ion baterija, vreme punjenja 50 min
  • PRAKTIČNE KARAKTERISTIKE:  Udar klatna za brže rezanje, funkcija izduvavanja prašine za bolju vidljivost, brza i bezalatna zamena listova testere
  • POWER X-CHANGE SISTEM:  Baterija kompatibilna sa svim uređajima iz Power X-Change porodice
  • SPECIFIKACIJE REZANJA:  Dubina rezanja drveta 70 mm, plastike 10 mm, čelika 8 mm; mogućnost kosih rezova do 45°
  • DODATNA ZAŠTITA:  Ugrađeni plastični klizni umetak za zaštitu osetljivih radnih komada


 

Einhell TC-JS 18 Li akumulatorska ubodna testera predstavlja izuzetno praktičan alat za svakog uradi-sam entuzijastu. Opremljena sa 18V, 2500mAh Li-Ion baterijom, koja se može puniti za samo 50 minuta, omogućava dugotrajan i efikasan rad bez prekida.

Ističući se svojim praktičnim karakteristikama, poput udara klatna koji doprinosi bržem i efikasnijem rezanju, kao i funkcije izduvavanja prašine koja pruža jasnu vidljivost tokom rada, ova testera je idealna za precizne rezove u radionicama, domovima i garažama.

Kao deo Power X-Change porodice, baterija ove testere može se koristiti sa svim uređajima istog sistema, što omogućava veliku fleksibilnost i uštedu. Zahvaljujući držaču lista testere, moguće je brzo i jednostavno menjati listove bfez upotrebe dodatnih alata.

Sa mogućnošću rezanja do dubine od 70 mm u drvetu, 10 mm u plastici i 8 mm u čeliku, kao i opcijom za kose reze do 45° , ova testera je izuzetno svestrana. Uz dodatni plastični klizni umetak, može se koristiti i na osetljivim materijalima, što je čini idealnim izborom za raznovrsne projekte.

ID Oglasa: #41832268
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.