Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Automobili | Delovi i alati > Ostalo

slika
slika
slika
1 od 3

Agrolub DIESEL LUBE

72 din

Čurug
Novo
245
1
pre 9 dana
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi
Pakovanje:
  • 100ml 72,00 din.
  • 1kg 405,00 din.
  • 5l 1.929,00 din.

Aditiv koji se preporučuje kao dodatak euro dizelu radi poboljšanja mazivih karakteristika samog goriva i zaštite osetljivih delova sistema ubrizgavanja od habanja.

PRIMENA:
Poboljšava mazivna svojstva svih dizel goriva sa niskim I ultra niskim sadržajem sumpora. Sipa se u rezervoar i meša se sa dizel gorivom kod starije generacije motornih vozila i mehanizacije. Obezbeđuje vrlo dobro podmazivanje pumpe visokog pritiska kod svih dizel motora čime se smanjuje habanje svih pokretnih delova pumpe i obezbeđuje produžen radni vek opreme i delova.  
ID Oglasa: #66831851
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.