slika
slika
1 od 2

Četkice za brisanje prašine

280 dinFiksno

Kao novo - nekorišćeno
Bogatić
330
25
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola Marković online
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi

Četkice za brisanje prašine sa sistemom na izvlačenje i uvlačenje!

Cena je po komadu!  

ZA VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS PRONAĆI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA POD IMENOM "TECH PREMIERE"
______________________________________________________________________________________________

GARANCIJA: Svaka proizvod iz našeg asortimana će biti proveren i testiran neposredno pre slanja na ispravnost, označen na nama poznati način a zatim adekvatno upakovan i na njega dajemo radnu garanciju u pogledu na to da će raditi u momentu kada stigne kod Vas. Rok za reklamaciju proizvoda je 24h od momenta prispeća paketa ukoliko postoji neki problem!  
Vremensku garanciju ne dajemo iz razloga što se u gotovo 99% slučajeva problem desi prilikom neadekvatne montaže odnosno postavljanja istih upotrebom prekomerne sile čime se određene komponente oštete (kao što su kod sijalica ventilatori, kućišta, mikročipovi, otpornici, diode),  dodirivanjem elektronike sijalice i samih dioda prstima ili pogrešnim povezivanjem. A mogu da se dogode i drugi problemi poput nestabilneilne struje, paljenja sijalica pre startovanja samog automobila ili loših džekova i sličnih stvari što isključuje našu odgovornost u daljem postupku.  Takođe bilo kakve primedbe uzimamo u razmatranje u prvih 24h od prijema pošiljke isključivo. Tu smo da Vam damo savete kako da produžite životnih vek samih sijalica jednostavnim a korisnim savetima i da od sijalica izvučete maksimum! Za svu ostalu robu važi isto!  
______________________________________________________________________________________________

SLANJE:   SVE PORUDŽBINE ŠALJEMO PUTEM POSTEXPRESS službe (Pošta) u roku od 24h od momenta porudžbine.  Pošiljke se šalju svakim radnim danom od ponedeljka do subote u periodu od 09:00 do 12:00 nakon čega dobijate obaveštenje da je pošiljka poslata i broj za praćenje iste!  
Cena poštarine se obračunava po cenovniku pošte koji u obzir uzima težinu paketa kao i iznos otkupnine (Oko 350 do 400 dinara iznosi u proseku poštarina ovim načinom slanja sem ukoliko nije u pitanju teži paket ili paket sa većim otkupnim iznosom).  PODRAZUMEVA SE da je kupac prilikom poručivanja prethodno pročitao ovaj deo i da je saglasan sa istim!

 Podrazumevano slanje - Postexpress 
zavisno od sadržine i otkupa paketa od 350 do 400 dinara(danas za sutra).

Ili putem kurirskih službi (potrebno naglasiti) :  
1. AKS 
kurirska služba po njihovom cenovniku!  
2. BEX 
kurirska služba po njihovom cenovniku!

3. Dexpress kurirska služba po njihovom cenovniku!


SVAKI OD VIDOVA ISPORUKE PODRAZUMEVA PLAĆANJE POUZEĆEM odnosno  prilikom preuzimanja paketa!
Prilikom porudžbine nam dostavljate podatke u vidu IMENA, PREZIMENA, MESTA, ADRESE i KONTAKT TELEFONA!  
______________________________________________________________________________________________

Za sve informacije, nedoumice i pitanja dostupni smo vam putem poziva, poruke, viber-a i whatsapp-a tokom celog dana!

ID Oglasa: #129932298
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.