slika
1 od 1

Pasta za poliranje Fina Fine RUPES 1000ml

3.700 dinFiksno

Subotica
Novo
410
26
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Detailing Oprema online
Član od 23.09.2020.
Svi oglasi
Šifra:  1710

Novi RUPES BigFoot Rotary Fine Compound je formulisana kao drugi korak poliranja, nakon primene RUPES Rotary Coarse grube paste. Pogodna za brz rezultat od srednje nesavršenosti i holograma do vrhunski dubokog sjaj. Ova jedinstvena formulacija osigurava nežno delovanje i impresivnu lakoću tokom upotrebe. Pružajući vrhunsko poboljšanje sjaja, bogati izgled i rezultate bez vrtloga, ova pasta je dokazana na svim vrstama boja (tvrda boja, OEM i sveža boja). Rotacijska finoća je takođe formulisana da smanji vreme brisanja, čineći aplikaciju lakom i efikasnom. Ovo novo fino jedinjenje je proizvedeno i formulisano za upotrebu posebno sa BigFoot Rotar

------------------------------------
SVI NAŠI PROIZVODI SU NOVI

------------------------------------
Detailing Oprema za amatere, entuzijase i profesionalce.  Od prskalica, sunđera i sitnih alata do profesionalnih mašina renomiranih brendova kao što su FLEX,  Rupes,  ShineMate. . .  

Kontaktirajte nas preko KP poruka ili putem telefona.

ID Oglasa: #102514976
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.