slika
1 od 1

Sonax CutMax pasta za poliranje Gruba 1000ml

5.790 dinFiksno

Subotica
Novo
1.400
61
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Detailing Oprema online
Član od 23.09.2020.
Svi oglasi

Šifra:  246300
Pasta za poliranje grube granulacije. Do sada vodeća pasta u svetu za prvu ruku/grubu fazu. Sa malo vežbe možete postići profesionalne rezultate u kratkom vremenskom roku. Zanimljivost ove paste je što vam ne treba uopšte velika količina 3-4 male kapljice po poliranju je sasvim dovoljno.

Opis:
Sonax Cut Max je jedna od vodećih pasti na trzištu. Sonax CutMax je gruba (uklanja P1200 smirglu) pasta za poliranje, Polir paste su na bazi vode i aluminium oksida  i zbog toga im je nivo prašenja smanjen na minimum može se reći i nepostojeći, ne popunjava ogrebotine, nema filera i silikona u sebi. Ova pasta je idealna za svakoga da li početnika ili amatera, toliko je dobra da ce u bilo čijim rukama dati savrsen rezultate bez puno potrebe za popravke (holograma)

Pakovanje:
1000ml

Licna preporuka:
Pastu koristiti od 600-1200 RPM/obrtajana mašini za poliranje.

------------------------------------
SVI NAŠI PROIZVODI SU NOVI

------------------------------------
Detailing Oprema za amatere, entuzijase i profesionalce.  Od prskalica, sunđera i sitnih alata do profesionalnih mašina renomiranih brendova kao što su FLEX,  Rupes,  ShineMate. . .  

Kontaktirajte nas preko KP poruka ili putem telefona.

ID Oglasa: #102500345
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.