slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Usisivac za automobil

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
509
15
pre 4 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Mini usisivač za čišćenje enterijera automobila.
•Kabl za napajanje ovog ručnog automatskog usisivača je 4 m, možete očistiti sve delove automobila. - Mokri i suvi usisivač za unutrasnjost, DC 12-voltni, koji se koristi direktno iz utičnice upaljača za automobil. •Upravlja se prekidačem za uključivanje / isključivanje, jednostavan za upotrebu, u kompletu s prikladnim nastavkom i filterom koji se može prati - Super snažni usisivač snage 75 W može usisati pepeo, mrvice kolačića, kosu, rižu, prašinu itd. •Kompaktan, praktičan i lagan prenosni usisivač zauzima malo mesta, lako se prazni, savršen za putovanja i sva vozila koja imaju uticnicu od 12v.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola: 065 955 21 99
ID Oglasa: #104866791
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.