slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Krovni nosači za LANCIA Thema 1984-1994

6.500 din

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
31
0
pre 6 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 15.03.2018.
Svi oglasi

NEMAČKI krovni nosači za automobile i krovni koferi za svaki automobil i svaki budžet.
Krovni nosač dragocen je i svestran dodatak za mnoga vozila, a bez njega putovanja jednostavno ne bi bila moguća.

NOSIVOST 50 kg PO ŠIPCI = 100 KG UKUPNO
MODEL BEZ BRAVICE 6500din

MODEL SA BRAVICOM 7500 din

Na njih se mogu stavljati krovni koferi koji su mesto za lagane, glomazne predmete koje je teško staviti u kabinu vozila, ne morate brinuti da će vaši predmeti biti izložena vemenskim neprilikama tokom putovanja.

Imam i krovne kofere Menabo, Levup, Cam, Artplast, Ultraplast i Neuman raznih veličina .
Proizvodi koje isporučujem su krovni nosači od čelika i aluminijuma koji odgovaraju širokom rasponu tipova vozila, pokrivajući rekreaciju i komercijalna vozila. Pored toga ​​nabavljam i  krovne nosače i dodatnu opremu za džipove i SUV.

Sistem krovnih nosača je specijalno oblikovan da odgovara obrisima krova vašeg vozila. Korišćenjem jednostavnog i efikasnog pričvršćivanja za vaše vozilo krovne nosače je lako instalirati i ukloniti. Još sjajnih karakteristika uključuju dugotrajni gumeni keder koji se neće trljati o vaše vozilo i šape koje se mogu zaključati radi dodatne sigurnosti.

Vaši krovni nosači su savršena osnova za krovni kofer Vašeg automobila. Ovi nosači velikog kapaciteta čvrsto se zaključavaju za nosače  i mogu da dodaju do 500 dodatnih litara skladišnog prostora.    

ID Oglasa: #99390568
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.