slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ford Fokus II - Tipske Auto Presvlake

Kontakt

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
3.219
31
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milan Presvlake
Član od 28.01.2011.
Svi oglasi
NOVE i UPAKOVANE - Auto presvlake  rađene po meri i dimenzijama za      Ford Fokus 2  .       Materijal mebl štof, kvaliteta kao sedišta u kolima,           Štofovi za auto industriju.          

Paket sadrži:          
1. Presvlake za prednja sedišta 4 dela ( 2x naslon 2x sedalni deo)
2. Presvlake za sedalni deo zadnje klupe 2 dela (deljiv),          
3. Presvlake za naslon zadnje klupe 2 dela (deljiv),      
4. Presvlake za naslone za glavu 5 komada
Napomena: Deljiv nason i sedalni deo.        
Za sva pitanja pozovite radi lakše komunikacije.           Bez SMS-a, smatram neozbiljnim kupcem ko pošalje SMS.  
"Prodavac zadržava pravo da fotografije presvlaka ne mogu biti iste nijanse kao uživo. Postoji odstupanje nijansi dezena iako se prodaje predmet koji je fotografisan. S tim kupac koji kupuje presvlake u obavezi je da se raspita za dezen pozivom ili porukom na KP. Hvala na razumevanje"
NAPOMENA za kupce Auto Presvlaka:                          
Obavezno me kontaktirajte pozivom ili porukom na KP. Na SMS ne odgovaram.              
Montaža presvlaka kod nekih vozila nije jednostavna, ako ne znate da namontirate nazovite me pre ocenjivanja, mi ćemo Vam izaći u susret i daćemo Vam usmena upustva za montažu.              
OBAVEZNO PROČITATI:              
1. Auto presvlake nemaju otvore za Air-Bag, naslone za glavu i druge otvore(ne odnosi se na `naslon za ruku` na zadnjoj klupi),              
2. Modeli sedišta mogu da se razlikuju čak i u istim modelima automobila, tako da Vas molim da mi date precizne informacije i to: *o tipu prednjeg sedišta(recaro, kadice, obična), *o deljivosti sedalnog dela zadnje klupe(deljivo na 1/3-2/3, na 1/2, iscela, svako sedište posebno), *o deljivosti naslona zadnje klupe, *o naslonu za ruku na zadnjoj klupi *o naslonima za glavu na zadnjoj klupi(obična, u `г`, . . . ).              

Pogledajte moje ostale oglase auto PRESVLAKA univerzalnih, tipskih PATOSNICA i UNIVERZALNIH PATOSNICA. . Srecna kupovina. . .  
ID Oglasa: #40832355
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.