slika
slika
1 od 2

Osigurac za Auto muziku

120 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
2.358
23
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Cena je po komadu.

Standardni nama svima dobro poznati osigurac, neizostavni element u svakom kucistu. Uvek ga treba imati bar jedan u rezervi jer ovo je toliko neophodna stvar da nije potrebno dalje objasnjavati. Neki su zbog svoje nemarnosti ugradjivali jaka pojacala u Auto i nisu stavljali osigirace i desavalo se da upale Automobil samo zato sto ga nisu imali. Ljudi jednnostavno ne znaju kolko akumulator moze dati veliku struju i zagorcati zivot ako se desi bilo kakva neispravnost u kablovima itd. Zato je ovo neophodna stvar za vasu Auto muziku. Imam ih u vrednosti od 20-100A i cena je ista bez obzira na vrednost. 1eur/komad

Imajte u vidu ako zelite da narucite postom najmanja vrednsot sto pakujem i saljem je 5eur (600din). Tako da morate kupiti ili 5 kom osiguraca ili ako kupujete samo 1kom onda mora jos nesto sa mojih oglasa da bi ste ispunili kvotu za slanje.  

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #4986224
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.