Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Automobili | Oprema > Multimedije za auto

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Multimedija 1DIN Multimedija ANDROID Multimedija Multimedija

16.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
19.335
249
pre 5 dana
Malimirko064/22-40-550 online
Član od 13.12.2008.
kp izlog
Multimedija ANDROID GPS sa Navigacijom koja zauzima prostor obicnog kasetofona za rupu dimenzije 18,3x5,4cm standard DIN1 , duzine pozadi 16cm plus oko 2,5cm zbog kablova .  
Sa obzirom da su nove multimedije tezine od 400 do 900 grama ova multimedija sa svojih 1,800kg je veoma ozbiljno uradjena . Izuzetno kvalitetan i cist zvuk .
  
Multimedija ima ekran 7 inca motorizovan koji po potrebi mozete izvuci napolje i preko touch screen-a koristiti sve njegove funkcije , a opet sa druge strane ako nemate potrebu mozete osnovne funkcije koristiti preko malog displeja i dugmica .
Ekran koji izlazi je veoma dobro i cvrsto odradjen , uopste nije neka igracka . Izuzetno lep i brz interfejs , na nekim slikama je prikazan delimicno .  
Izuzetan model koji ne iziskuje nikakve prepravke prilikom ugradnje , mozete ga veoma lako ugraditi povezivanjem nekoliko zica . Nema potrebe da radite prepravke na unutrasnjosti vozila i dokupljujete blende da biste sakrili rupu koju pravi obicna multimedija .  

Ima sve osnovne funkcije kao i druge ANDROID multimedije , povezivanje AUX kablom , ubacivanje  USB fleski vise USB ulaza , pustanje radija , bluetooth konekcije sa telefonom , i same razgovore mozete da obavljate preko nje ili pustati preko blututa muziku na njoj , WIFI antena za konektovanje sa telefonom.  
Navigacija u njoj GPS IGO sa njom ide i antena za navigaciju Mape se nalaze u multimediji instalirane . Sto je najvaznije IGO navigacija je veoma laka za abdejtovanja posle sa mapama.  
Jacina 4x60W , ima daljinski , cinc ulaze za prednje ili zadnje kamere ili cinc izlaze.  
Sve slike su originalno moje , nisu skinute sa interneta , koliko sam mogao pokusao sam da vam prikazem neke od osnovnih funkcija samog uredjaja . Sam uredjaj je izuzetnog kvaliteta u odnosu na sve druge multimedije i u pogledu grafike i u pogledu brzine rada na njoj . Ima jako lep i cist zvuk .  
Imate u mojim oglasima i druge multimedije , mozete pogledati ili me pozvati . Ukoliko imate problema sa montazom uputicu vas na servis gde moze da vam se ugradi uredjaj .
 
Najprodavaniji i najprovereniji model , izuzetan uredjaj jako puno prodatih izuzetno se pokazao

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio
ID Oglasa: #64489619
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.