Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Automobili | Oprema > Multimedije za auto

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Multimedija NOVIJI VW PASAT Multimedia9inch MultimediaSIVA

190 €

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.860
4
pre 11 dana
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Multimedia za NOVIJI VW PASAT najnoviji model za 2023 godinu ANDROID slim tanka sa izuzetno velikim ekranom od 9 incha, dijagonala 22,5cm.  Drasticno menja izgled u vasem vozilu, sa njom dobijate maksimalno veliki ekran koji je moguce ugraditi u vase vozilo. Mnogo mnogo pregledniji I sa daleko vidljivijim prikazom slike kada se pusti spot, film, ili rikverc kamera. U odnosu na klasicne multimedije koje su u standardu 2DIN sa ekranom od 7 incha, ova medija kada se pogleda deluje duplo veca, jer je i siri i mnogo vislji ekran. Dobijate ogroman ekran kao u automobilima najnovije generacije.  

PAZNJA  Imam dosta multimedija sa razlicitom blendom za PASSATA, pogledajte dobro moje oglase i izaberite multimediju koja odgovara prema vasem enterijeru u vozilu.   

Android sistem sa mnogo osetljivijim tacem najnovije generacije, mnogo osvetljivijim I laksim za rad u odnosu na obicne multimedije koje imam u ponudi. U uredjaju postoje instalirane aplikacije isto kao na android telefonima, ima google play prodavnicu sa koje mozete dodati aplikacije koje zelite, na primer skajp, jutjub, fejs buk i drugo. Preko USB ulaza mozete ukljuciti fles ili SD karticu sa snimljenim pesmama spotovima, filmovima ili crtanim filmovima za decu I ucinite deci voznju prijatniju I zabavniju.  

Bluetooth konekcija sa mobilnim telefonom I obavljanje razgovora direktno preko multumedije bez dodirivanja telefona, pristup imeniku telefonskom I drugo. WiFi antenu uredjaj ima u sebi tako da ga uvek mozete kad imate potrebu lako I brzo konektovati na internet preko vaseg mobilnog aparata

Navigacija u uredjaju instalirana IGO navigacija, ali mozete po svojoj zelji koristiti I druge ili se direktno konektovati na google. Po meni licno IGO navigacija perfektno radi, ali kao sto rekoh mozete po vasoj zelji koristiti I druge navigacione programe.  

Po meni izuzuzetno kvalitetno odradjena medija i mnogo bolja od nekih prelaznih modela gde je pokusano da se na starim sistemima multimedija nabace ekrani novije generacije. One izgledaju na taj nacin sto sa prednje strane imaju full tach ekran, a sa zadnje strane je ostala ogromna kutija kao kod starih medija, sa kompletno starim sistemima elektronike I softvera u samim medijama. U odnosu na sve stare sisteme multimedija, ova multimedija je daleko naprednija od njih, mnogo je preglednija, mnogo je laksa za rukovanje, I ima mnogo vece softverske mogucnosti.

Ova medija je namenjena za NOVIJI VW PASAT. Sa njom dobijate kablove za VW PASAT I to sledece : dva kabla za USB, jedan kabl sa cincem za kameru, adapterski kabl za radio antenu, kabl sa konektorom za VW PASAT I CAN BUS komunikacijom za VW PASAT, GSP antenu I blendu u SIVOJ boji kao na slici

Imam i za druge modele automobila ovakve multimedije mozete pogledati u mom kp izlogu.  

Ukoliko imate nekih nejasnoca ili zelite da me nesto pitate mozete me uvek pozvati telefonom na broj 064/22 40 550 .  

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci 
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio

ID Oglasa: #68878105
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.