slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Shark antena za auto (ajkulino peraje) više boja

700 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.457
57
juče
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan Vučić
Član od 03.09.2013.
Svi oglasi

Krovna šark (ajkula) antena za sve modele automobila u više boja. Imam u plavoj, svetlo sivoj, beloj, zlatnoj, crvenoj, crnoj i tamno sivoj boji.  
Dimenzije antene su:
Dužina 170 mm
Širina 70mm
Visina 65 mm
Fiksira se za krov lepljenjem kvalitetnom 3M dvostrano lepljivom trakom koja dolazi uz antenu.
Iznutra je šuplja tako da odšrafljivanjem nastavka fabričke antene može naleći preko podnožja stare fabričke antene bez potrebe da skidate fabričko postolje.
Ugradnja je prosta i vrlo lako svako može zameniti postojeću antenu sa ovom prelepom antenom: Odšrafi se fabrički nastavak sa podnožja fabričke antene i ušrafi se nastavak sa buksnom sa shark antene. Na samo dno antene zalepiti traku koja se dobija uz antenu i zalepiti za krov automobila.

ID Oglasa: #137225309
Informacije

Lično preuzimanje u Nišu Višegradska 9. Šaljem na način koji odgovara kupcu, preporučeno po uplati, post express po uplati ili pouzećem.
Može slanje i drugim službama po njihovim cenovnicima.
Uplata se može izvršiti na tekući račun, post netom, paypal nalog, uplatom na maxbet račun.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.