slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Auto kamera Android GPS Full HD 1080p i rikverc kamera

14.199 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.729
38
pre 7 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
NSV market
Član od 08.02.2014.
Multimedija auto kamera Android sa gps-om i rikverc kamera u kompletu.
Ekran osetljiv na dodir IPS dijagonale od 7 inča
Ima mogućnost zatamljivanja ekrana tako da se može koristi kao običan centralni retrovizor (u opciji delimičnog zatamnjenja može se štelovati stepen zatamnjenja a ostaje prikazan sat).  

Uvek imate i mogućnost da preko celog ekrana gledate ono što vidi zadnja kamera, što može biti od pomoći kada je zadnja šofer šajbna zaleđena, zamagljena ili drugačije zaklonjena od vašeg pogleda.  

Koristeći MicroSD kartice možete reprodukovati omiljenu muziku i filmove a za reprodukciju zvuka možete koristiti zvučnik na samom retrovizoru ili prutem FM funkcije radio talasima prenositi zvuk na postojeće ozvučenje u vašem vozilu.

Kada se koristi samo navigacija i funkcija telefoniranja,   ne morate gubiti funkciju postojećeg kasetofona u vozilu već se ove funkcije mogu reprodukovati preko zvučnika na retrovizoru dok vi slušate muziku, radio. . . preko postojećeg starog sistema.  

RAM: 1. GB (radna)
ROM: 5,75 GB

Navigacija:  Navitel

Možete kombinovati snimanje i prikaz na ekranu: prednja i zadnja, samo prednja, samo zadnja i prilikom prikaza slika u slici veliki prikaz jedne a druga umanjeno ili obratno.  

Zadnja kamera se napaja preko retrovizora ali se dodatna pobuda kači na rikverc svetla, kako bi se slika razvukla preko celog 7. inč ekrana koji je ugrađen u retrovizoru, kada vozite u rikverc.
Za snimanje putem nje nije neophodno da pobuda bude zakačena.  

Komplet sadrži:
1x Rikverc kamera dobre rezolucije sa noćnim režimom i 4. LED diode;  
1x GPS antena za navigaciju;  
1x Uputstvo na stranim jezicima;  
2x Gumeni držači retrovizor kamere MP5/Android /DVR/FM/NAVi plejera za montažu preko postojećeg retrovizora;  
1x Konektor sa kablom za priključenje medije za napajanje preko utičnice za upaljač u vozilu na 12V;  
1x konektor i kabl za povezivanje pariking / rikverc kamere sa centralnom prednjom jedinicom preko koje se i zadnja kamera napaja.  

LICNO PREUZIMANJE ILI SLANJE.
ID Oglasa: #102541071
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.