slika
1 od 1

Meta system - Prednji parking senzori

6.500 din

Čačak
Kao novo - nekorišćeno
2.923
32
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slobo
Član od 04.05.2014.
Svi oglasi
U ponudi prednji parking senzori poznatog proizvodjaca "META" ciji se uredjaji ugradjuju fabricki u mnoga evropska vozila. U ponudi su i zadnji parking senzori tako da mozete opremiti vase vozilo za pristojan novac, ckoji ce vam pomoci dok budete koristili vase vozilo ali i prilikom prodaje.

4 integrisana senzora,2 sa leve strane i 2 desne strane rama za tablicu.   Donji senzori su postavljeni kao napred dok su gornji zakoseni kako bi obuhvatili i prepreke sa bocnih strana vozila. 100% se ponasaju kao i 4 senzora koja bi inace bila zasebno postavljena samo sto olaksavaju postavljanje uz manje troskove same ugradnje.

Povezuju se tako da se aktiviraju svaki put kada se rucica menjaca pomeri u hod unazad (R) ali i pri  svakom startovanju vozila na 5 sekundi u slucaju da ste parkirali uz neku prepreku sa prednje strane. Takodje uvek se mogu aktivirati ili deaktivirati preko malog tastera koji se postavlja na instrument tabli i na dohvat ruke koji na sebi ima i led indikator koji svetli kada su senzori aktivni.
Zvuk koji emituje zvucnik malih dimenzija je isti kao kod fabrickih modela.
Moram napomenuti da se pri ugradnji “Meta” senzora na vozilo ne gubi garancija na vozilo. Bitna je samo ugradnja od strane stručnog lica sto vam nudim prilikom kupovine.
 

Mogucnost ugradnje u Čačku i Beogradu. Za sve ostale informacije slobodno pozovite.  
ID Oglasa: #58581228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.