slika
slika
slika
1 od 3

Inox ram za tablicu u BOJI

4.100 din

Novi Sad
Novo
2.483
29
pre 2 dana
Bossauto
Član od 21.02.2017.
Svi oglasi

INOX OKVIRI ZA REGISTARSKE TABLICE
Dostupne boje zlatna, plava, zelena, ljubicasta, crna i tamno siva.

Inox okviri se izrađuju od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika (prohroma AISI 304). Specijalnom tehnologijom dubokog izvlačenja lima dobili smo jedinstven i unikatan izgled rama registarske tablice što potvrđuje isprava o pravu na industrijski dizajn. Metalni okviri su veoma izdržljivi na sve atmosferske uticaje i obezbeđuju visok stepen sigurnosti od gubljenja registarskih tablica. Montaža okvira na vozilo se vrši veoma brzo i jednostavno. Postavljanje registarske pločice u metalni ram se vrši tako da ram ne oštećuje registarsku tablicu.

Metalni okviri se isporučuju u paru. Komercijalno pakovanje sadrži dva komada metalnih okvira od kojih jedan poseduje specijalnu perforaciju pomoću koje se lakše i preciznije adaptira metalni okvir prednjem braniku vozila ukoliko je oblik branika aerodinamičan odnosno zakrivljen. Pakovanje sadrži prohromske vijke za montažu okvira. Metalni okviri poseduju specijalne gumene distancere koji obezbeđuju bolje prijanjanje okvira na vozilo kao i dodatnu zaštitu branika od grebanja.

ID Oglasa: #83002512
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.