slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rikverc parking kamera fabrička Audi A5 B9 S5 RS5

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3.149
52
pre 25 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Matke Rikvwerc
Član od 28.09.2010.

Vršim isključivo profesionalnu ugradnju rikverc kamera za vozila Volkswagen grupacije automobila, uključujući Audi, Škoda, Seat, VW i BMW. Usluga ugradnje kamera koju vam nudim pruža vam dodatnu sigurnost i praktičnost prilikom vožnje unazad, čime se smanjuje rizik od eventualnih sudara ili oštećenja vozila.

Vrhunski integrirane rikverc kamere prate i reaguju na svaki pokret volana, pružajući preciznu navigaciju linija za vođenje, dok parking senzori pružaju grafički prikaz kao dodatnu podršku uz kameru.

Moja jedinstvena ponuda uključuje ugradnju fabričkih kamera u ručki za otvaranje gepeka ili u znaku kod VW, bez ikakvog narušavanja fabričkog izgleda vašeg vozila - sve je urađeno sa pažnjom i preciznošću, a po obavljenom poslu vraćeno na svoje mesto kao da je auto upravo izašao iz fabrike.

Takođe, želim da istaknem i mogućnost fabričke ugradnje area view-360 kamera, koja vam pruža sveobuhvatnu preglednost prilikom vožnje unazad.

Sam proces ugradnje rikverc kamere za vaše vozilo prosečno traje od 2 do 4 sata, a svaki korak je pažljivo planiran i izveden kako bi se osigurala preciznost i efikasnost ugradnje.

Uverite se u kvalitet mog višegodišnjeg rada kroz fotografije primera ugradnje rikverc kamera koje možete videti u oglasima, a dodatni video sadržaj stoji vam na raspolaganju po potrebi.

Kvalitetna obavljena ugradnja kamera osigurava vrhunsko iskustvo u vožnji, bez obzira na model vozila koje imate. Izaberite profesionalnost i sigurnost, i prepustite mi brigu o vašem vozilu.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko ugradnje, slobodno me kontaktirajte. Vaša sigurnost i udobnost kao i zadovoljstvo su moj prioritet.

Matke +381616023647

ID Oglasa: #106794229
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.