Backend Developer

location-pin

Niš

Dragi budući kolega ili koleginice,

Kao jedan inženjer drugom, želim da ti se obratim iskreno, u ime celog tima. Nastavljamo da rastemo, pa tražimo još jedno pojačanje za Niš. Evo zašto mislimo da treba da nam se pridružiš...

Prvo, radićeš na jednom od najvećih i najkompleksnijih sistema u ovom delu Evrope. Sve što naši programeri urade danas, već sutra koriste stotine hiljada tvojih sugrađana. Doći ćeš u uzbudljivom trenutku, kada se pozdravljamo sa monolitnom aplikacijom koja je nastajala čitavu deceniju, a u letu prelazimo na novu, modularnu arhitekturu.

Drugo, radićeš sa zanimljivim ljudima. Svi smo tu, od iskusnih inženjera na čelu kompanije i softverskog razvoja, preko talentovanih “klinaca” iz Frontend tima, do uspešnih kreativaca i operativaca. U takvom okruženju, moći ćeš da budeš ono što jesi, baš kao kolega Vaki koji gaji ljute papričice na terasi firme, ili kolega Mićko koji prži električnu gitaru u hevi metal bendu.

Treće, pazićemo na tebe! Imaćeš jako dobre uslove, kao i veliku šansu za rast i razvoj. Svojim očima sam gledao kako mladi ljudi kod nas prosto "eksplodiraju" za godinu-dve. Na to sam veoma ponosan.

Od tebe očekujem da si inženjer u srcu. Ako veruješ da si stvarno dobar PHP programer, ili da imaš potencijal da to postaneš, voleo bih da se upoznamo. Ako se dobro snalaziš sa bazama, ne nedostaje ti radoznalosti i strpljenja, ako si onaj tip koji se uzbudi kad naiđe na “nerešiv” problem, tu smo da ti pomognemo da rasteš i da zajedno idemo napred.

Eto… Ukoliko ti ovo zvuči interesantno, piši nam na job-email, predstavi se, pokaži nam dosadašnje projekte i radove, i vrlo brzo ćemo ti se javiti.

Srdačno,
Nikola Savić
CTO u KupujemProdajem

Pošalji nam e-mail

Podeli na društvenim mrežama: