slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pušnica pusnica susara (prah,ljuspice,cepke i ar.iverje)

800 din

Rekovac
Kao novo - nekorišćeno
7.489
99
pre 29 dana
Vladar Ukusa
Član od 27.04.2011.
Svi oglasi

ZAŠTO PRETPLAĆUJETE HRANU ?

Cena od 800 din. je za 2kg ili 10 lit. goriva bukovih cepki ili aromatizovanog iverja bez transporta , obavezna predhodna uplata za transport i gorivo u iznosu od 1350 din. ( 550 din transport )- NASA BUKVA JE OBRADJENA U SKLADU SA ZELENIM AGENDAMA 

Napomena : Gorivo bukove cepke  ili aromatizovano iverje za kupce nasih uredjaja ima prioritet u odnosu na druge kupce CENA ZA 10 kg. ZA VLASNIKE NAŠIH UREĐAJA JE 3000 DIN. !  

GENERATOR DIMA ZA BRZO DIMLJENJE PRŠUTE !
Vazna napomena OBRATITI PAZNJU  : Naše gorivo pravi pri sagorevanju beli dim koji je jedini garant idealnog sagorevanja i čistog dimljenja ! Kada nakon dimljenja našim bukovim cepkama pokusate da "obrišete" meso  ne ostaju tragovi ! Ukoliko dim nije bele boje već tamne to znači da je sagorevanje nepravilno i da je gorivo lošeg kvaliteta tj. da je u dimu čađ i garež !

UZ SVAKI KUPLJENI GENERATOR DIMA SA DODATNIH 10 KG GORIVA PO CENI OD 19.200 DOBIJATE NA POKLON KABINET ČUDESA !

UZ KUPOVINU KNJIGE PRŠUTA PUT OD SIROMAŠTVA DO BIZNISA MILIONSKIH ZARADA NA POKLON DOBIJATE I ŠPANSKI ŠTAPIĆ NJUŠKAČ ZA PROVERU ZRELOSTI MESA !

IZBEGNITE KRIZU HRANE ! PRAVITE SAMI PRŠUT , DIMITE I SUŠITE MESO , RIBU, SIR , KOBASICE !

VRHUNSKO GORIVO ZA DIMLJENJE I SUŠENJE ! MAXIMALNI STEPEN VLAGE NAŠE BUKOVE  CEPKE ILI AROMATIZOVANOG IVERJA  JE DO 12% ŠTO GARANTUJE VRHUNSKO DIMLJENJE  I SUŠENJE .

SKLADIŠTENJE I ROK TRAJANJA SU PAKOVANJEM ZAGARANTOVANI + BEZ PROBLEMA !

OBRATITE PAZNJU KOD KUPOVINE GORIVA , OBIČNA PILJEVINA SE OBIČNO UBUĐA !

CENA ZA ZAPREMINSKIH 50 litara koja odgovara tezini od 10 KG GORIVA JE 3.000 DIN BEZ TRANSPORTA.
Cepke od tamne i svetle bukve specijalno pravljene za dimljenje mesa, ribe, sira i ostalog. Različite granulacije za razliite uređaje za dimljenje. U ponudi je 2-4mm,3-5mm i 4-6 mm. Svaki džak goriva se pakuje u 2 specijalna džaka koji čuvaju sva svojstva bukovih cepki bez mogućnosti vlaženja materijala i samim tim kvalitet ostaje zagarantovan !
Besplatna prva količina goriva uz svaki kupljeni naš uređaj !
ŠALJEMO CEPKE PILJEVINE I GORIVO ZA PUŠNICE POUZEĆEM SAMO KUPCIMA  KOJI SU VLASNICI-KUPCI NAŠIH UREĐAJA U NAŠOJ BAZI PODATAKA !
NAKON PRETHODNE UPLATE ZA GORIVO NA NAŠ RAČUN ŠALJEMO I OSTALIM KUPCIMA !

Pusnica susara i pušnica sušara jedino specijalizovano gorivo. Bukove  cepke , ljuspice i aromatizovano iverje za sve vrste dimljenja i sušenja.
UZ SVAKI KUPLJENI NAS UREDJAJ DOBIJATE NA POKLON GRATIS  +  KAO GORIVO ZA DIMLJENJE I SUŠENJE BUKOVU PILJEVINU , BUKOVE CEPKE ILI AROMATIZOVANO IVERJE !
Uz prvu kupovinu našeg uređaja u zavisnosti od tipa uređaja dobijate besplatno 10-50 litara goriva ( u zavisnosti od granulacije i vlažnosti odgovara težini 2-10 kg bukovih cepki-piljevine!  

Obavezno gorivo za sve vrste hladnog i toplog dimljenja u našim uređajima !
U našoj ponudi su sve granulacije bukovog praha ili bukovih ljuspica , cepki kao i aromatizovanog iverja namenjenih za dimljenje mesa, ribe, kobasice, sira. . . U zavisnosti od uređaja, namene i sistema dimljenja, koji ste nabavili od nas, preporučićemo Vam pravu granulaciju goriva za Vaš uređaj. Gorivo služi kako bi delovi drveta pri sagorevanju pravili finu aromu dima. Gorivo proizvodimo specijalnom metodom obrade zdravog dela drveta bukve bez primesa kore drveta i drugih nečistoća. Našim proizvodnim procesom se dobija gorivo najboljeg kvaliteta. Takvi parčići drveta su najbolji za dimljenje jer sagorevaju najduže i prave gust aromatični dim. Imamo ih u ponudi za sve uređaje i za sve tipove dimljenja predviđenog našim uređajima. Gorivo za dimljenje je pakovano  u džakčiće.
Izrada elektricnih pusnica susara Domacin. Izrada električnih pušnica sušara Domaćin.
Pusnice i susare Domaćin su najkompletniji uređaji za dimljenje i sušenje u Evropi.
Proizvodnja pusnica je u Srbiji i služe za toplo i hladno dimljenje svih namirnica.

VLADAR UKUSA-RECEPT ZA USPEH !   

Više hiljada prodatih pusnica renomiranim restoranima, hotelima i domaćinstvima naša su potvrda da znamo sa sigurnošću koji je uređaj potreban i Vama ! ! Naši uređaji pusnica su do sada poslati na skoro sve destinacije Evrope a izrađujemo i specijalne namenske komore  za generatore dima. Mi smo specijalizovani i poznati kao radionica za izradu pusnica i susara za meso, ribu, sireve, kobasice i ostalo. Višegodišnje iskustvo u dimljenju i sušenju skoro svih proizvoda smo iskoristili za izradu električnih pusnica koje u potpunosti zamenjuju dimljenje tradicionalnom pusnicom.  
Uređaje pusnice pravimo uvek namenski i za poznatog kupca.  
Za kupce tri i više proizvoda pusnica susara dajemo poseban rabat. Rok isporuke pusnica za Srbiju je do 10 dana.    
Svakom uređaju potvrđena je originalnost žigom VLADAR UKUSA. Standard EU.              
UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ U ODABIRU UREĐAJA POZOVITE NAS TELEFONOM ILI POŠALJITE PORUKU!            
Svi uređaji Vam stižu kompletni i specijalno zapakovani u 5-toslojne kartonske kutije.    
    

ID Oglasa: #53213935
Informacije

SA NAMA UŠTEDI  , NAPRAVI SAM , ZARADI , POKRENI POSAO UZ NAŠU POMOĆ  ILI  POSTANI DISTRIBUTER NAŠIH GENERATORA DIMA BILO GDE U SVETU !

Uz našu pomoć napravi sam , zaradi . pokremi posao uz našu pomoć ili postani DISTRIBUTER naših generatora dima bilo gde u svetu !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.