slika
slika
1 od 2

Illy X7.1 Iperespresso aparat za kafu

14.990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
1.382
16
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Espresso
Član od 25.01.2015.

Illy X7.1 Iperespresso aparat za kafu

Boje: Crna, Crvena

NOVO NEOTPAKOVANO - Garancija 2 godine

 

Moderan i atraktivan dizajn u kombinaciji sa inovativnom tehnologijom predstavlja rešenje za ljubitelje kafe koji vole tradicionalne italijanske recepte, stil i eleganciju. Kafa iz ovog aparata će uvek biti sveža i pravilno pripremljena.

FrancisFrancis X7.1 aparat za kafu ima jedinstveni dizajn autora Luke Trazzija, poznatog italijanskog arhitekte i dizajnera. Aparat za kafu radi prema Metodo Iperespresso sistemu, koji je osmislio proizvođač aparata za kafu illy. Skupi aparati za kafu su veoma komplikovani, zahtevaju redovno održavanje i čišćenje. Najosetljiviji delovi su mlin za kafu, birač - deo koji melje kafu u tabletu, i kotao koji gura vrelu vodu kroz tabletu kafe. Illy-jevo rešenje je jednostavno - svi skupi, održavajući i lomljivi delovi su zamenjeni kafom u kapsulama. Iperespresso kapsula za kafu čuva kafu svežom, jer je kafa u njoj već pravilno samlevena i sabijena u tabletu.

Posebne membrane obezbeđuju da voda bude ravnomerno izbačena u kapsulu sa pravilnim pritiskom. Iperespresso kapsule predstavljaju inovativno rešenje i zaštićene su sa 5 međunarodnih patenata, ali rezultat je kafa pripremljena prema tradicionalnom italijanskom receptu sa bogatom i svilenkastom kremom ili penom od kafe.

Aparat je kompaktan, ne zauzima puno prostora i savršeno će se uklopiti u svaku kuhinju. Zahteva minimalno održavanje.

Najvažnija stvar u upotrebi - pročišćena pijaća voda! Aparat treba čistiti samo jednom svaka tri meseca.

 

 

ID Oglasa: #109317394
Informacije

Besplatna isporuka za Beograd uz kupljenu vrednost od 3000 din i više.

Napomena za isporuku:
Besplatna isporuka ne podrazumeva opštine Obrenovac, Barajevo, Grocka, Sopot, Lazarevac i Mladenovac kao i naselja Borča, Kotež, Krnjača, Kaluđerica, Resnik, Sremčica, Železnik, Batajnica, Ugrinovci i Surčin.    

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.