slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

HOT WHEELS perionica Stunt & splash ( IMA NA STANJU) NOVO

4.790 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2.980
41
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
StopShopNet
Član od 22.11.2015.
Svi oglasi
NOVO

U FABRIČKOM PAKOVANJU

Igračka perionica za automobile Hot Wheels je odlična ideja za poklon za svakog ljubitelja četiri točka. Možete koristiti vodu za zabavu. Automobil pričvršćen za set može promeniti boju u zavisnosti od upotrebe tople ili hladne vode. Za decu stariju od 3 godine.

Opis: Mega perionica za pranje automobila Hot Wheels kombinuje praktične elemente perionice automobila iz stvarnog života sa akcionim svetom Hot Wheels. Lift sa ručicom nosi automobile kroz zamršen sklop koji vodi do vode gde deca peru automobile. Deca kontrolišu da li je topla ili hladna voda. Auto perionica se povezuje se sa drugim Hot Wheels City kompletima (prodaju se zasebno) za avanture po celom gradu. Boje i ukrasi mogu se razlikovati.

Uključuje i autic i posudu u podnožju koja sakuplja vodu za igru bez prosipanja.





Saljemo brzom postom.

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE
ID Oglasa: #105460658
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.