slika
1 od 1

THERMEX Flat Smart IF 30 - ekstra tanak električni bojler

25.500 din

Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bel-fast d.o.o. online
Beograd | Palilula
Član od 20.03.2021.
Svi oglasi
Novo
305
4
pre 4 dana

Thermex Flat Smart IF 30 – električni bojler "B" energetskog razreda, ekstra tanak, zahteva malo prostora, električni grejač od 2 kW, dizajniran za vertikalnu i horizontalnu montažu. Modernog izgleda, bele boje.   Dimenzije VxŠxD 587x453x263 mm.


Thermex Flat Smart IF 30 električni bojler sa inteligentnim digitalnim upravljanjem (B energetski razred / zapremina 25 litara / 2 kW)

Thermex Flat Smart IF 30 električni bojler modernog izgleda u beloj boji, svojim dimezijama štedi prostor. Izrađen od visokokvalitetnih komponenti i zahvaljujući dugogodišnjem razvoju i iskustvima u proizvodnji savršeno se uklapa u domove 21. veka.

Dug vek trajanja. Jedinstvena unutrašnja emajlirana površina koja ne samo da štiti od korozije već je u skladu i sa standardima zaštite životne sredine. Kvalitet emajliranja se kontroliše posebnim ultrazvučnim postupkom.Kvalitet i izgled. Spoljno kućište izrađeno od čeličnog lima.Minimalni toplotni gubici 
zahvaljujući izolaciji rezervoara.Električni bojler sa minimalnim prostornim zahtevom.  Zahvaljujući dizajnu sa dva rezervoara, bojler se može montirati u uske prostore a njegova dubina iznosi samo 26,3 cm.


Vi odlučujete, vertikalna ili horizontalna montaža
. Flat Smart IF električni bojleri se mogu montirati u vertikalnom ili horizontalnom položaju. Važno je da je u slučaju horizontalne montaže moguće samo priključenje sa leve strane.


B energetski razred
. Što u praksi znači niže troškove energije i efikasniji rad.
 


Dijagnostika i rešavanje problema u standardnoj opremi. Na displeju obaveštava korisnika o neispravnostima.

Pametna funkcija samoučenja. Električni bojler prati vreme i sistem u upotrebi tople vode od strane korisnika i u tom ritmu obezbeđuje toplu vodu, dok u vreme kada nema zahteva za toplom vodom održava vodu u bojleru na nižoj temperaturi te na taj način smanjuje troškove.


5 godina proizvođačke garancije
 na varenje rezervoara i koroziju, dok je za električne komponente garancija 2 godine.

Thermex Flat Smart IF električni bojler ima 3 načina rada:

  1. Klasičan način zagrevanja – u ovom načinu rada grejanje vode se uključuje na osnovu podešene i izmerene temperature do maksimalnih 55° C/65° C/75° C  stepeni.  
  2. Inteligentni, način rada samoučenja (Smart) – u ovom načinu rada grejanje vode se odvija po za ove namene razvijenom algoritmu. Prvenstveno je u tom slučaju preporučljiv ovaj način rada kada imamo veću potrošnju tople vode na dnevnom nivou ili je upotreba tople vode veća u nekom delu dana. Inteligentni način rada se fokusira na smanjenje troškova i gubitaka toplote zbog nepotrebnog zagrevanja i snabdevanja toplom vodom. U periodima kada nema učestalog zahteva za toplom vodom ovaj način rada održava nižu temperaturu vode u bojleru.
  3. Zaštita od smrzavanja – ukoliko je električni bojler priključen na električnu mrežu u isključenom stanju a temperatura vode u rezervoaru padne ispod 5° C stepeni ova funkcija pokreće grejanje dok se dostizanjem 10° C stepeni grejanje zaustavlja.  

     

Često postavljana pitanja o Thermex Flat Smart IF 30 električnom bojleru 


Električni bojler isključivo namenjen za pripremu i skladištenje sanitarne vode, sa grejačem snage 2 kW.  Zapreminom od 25 litara zadovoljava potrebu za toplom vodom 1-2 osobe.


Snagom grejača od 2 kW električni bojler se može priključiti na monofazni priključak.

Za funkcionisanje električnog bojlera potrebno je obezbediti struju od 8,7 Ampera.

 

 

U standardnoj opremi su sigurnosni termostat i zaštita od pregrevanja.

 

 

Da bi se osigurao siguran i pravilan rad električnog bojlera direktan priključak na električnu mrežu treba da obavi električar.

ID Oglasa: #152202721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.