slika
slika
1 od 2

THERMEX IF 100 V (Comfort) - ekstra tanak električni bojler

36.000 din

Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bel-fast d.o.o. online
Beograd | Palilula
Član od 20.03.2021.
Svi oglasi
Novo
103
2
pre 4 dana

Thermex IF100 V (Comfort) – električni bojler , ekstra tanak, zahteva malo prostora, električni grejač od 2 kW, dizajniran za vertikalnu montažu. Modernog izgleda, u klasičnoj bele boje.  

O P I S

Thermex IF100 V (Comfort) električni bojler sa digitalnim upravljanjem (C energetski razred / zapremina 84 litara / 2 kW)

Thermex IF80 V (Comfort) električni bojler modernog izgleda u beloj boji, svojim dimezijama štedi prostor. Izrađen od visokokvalitetnih komponenti i zahvaljujući dugogodišnjem razvoju i iskustvima u proizvodnji savršeno se uklapa u domove 21. veka.

 

Najsavremenija kontrola, jednostavno za korišćenje.  
Četri opcija režima rada, ali moguća je i manuelno podešavanje temperature.

Turbo režim - 2000 Watt grejni kapacitet (grejanje do 75° C)
Optimal režim - 1300 Watt grejni kapacitet (grejanje do 65° C)
Economy režim - 700 Watt grejni kapacitet (grejanje do 55° C)
No Frost režim - zaštita od smrzavanja,  700 Watt grejni kapacitet (grejanje do 10° C)

Dug vek trajanja. Jedinstvena unutrašnja emajlirana površina koja ne samo da štiti od korozije već je u skladu i sa standardima zaštite životne sredine. Kvalitet emajliranja se kontroliše posebnim ultrazvučnim postupkom.Kvalitet i izgled. Spoljno kućište izrađeno od čeličnog lima.Minimalni toplotni gubici 
zahvaljujući izolaciji rezervoara.Električni bojler sa minimalnim prostornim zahtevom.  Zahvaljujući dizajnu sa dva rezervoara, bojler se može montirati u uske prostore a njegova dubina iznosi samo 29,3 cm.

Dijagnostika i rešavanje problema u standardnoj opremi. Na displeju obaveštava korisnika o neispravnostima.


5 godina proizvođačke garancije
 na varenje rezervoara i koroziju, dok je za električne komponente garancija 2 godine.

Električni bojler isključivo namenjen za pripremu i skladištenje sanitarne vode, sa grejačem snage 2 kW.  Zapreminom od 67 litara zadovoljava potrebu za toplom vodom 3-4 osobe.


Snagom grejača od 2 kW električni bojler se može priključiti na monofazni priključak.Za funkcionisanje električnog bojlera potrebno je obezbediti struju od 8,7 Ampera.

 

U standardnoj opremi su sigurnosni termostat i zaštita od pregrevanja.

 

 

Važno je istaći da se električni bojler isporučuje bez napojnog kabela. Da bi se osigurao siguran i pravilan rad električnog bojlera direktan priključak na električnu mrežu treba da obavi električar.
 

ID Oglasa: #152199630
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.