slika

Fuego,VOX,AUX,Exclusive klima

Kontakt

Korišćeno
Niš
427
4
pre 7 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Mister Daljinac
Član od 21.01.2017.
kp izlog

Namenska ZAMENA sa originalnim funkcijama
Slika je ilustrativnog karaktera, i ne mora odgovarati originalu, ako nije navedeno u naslovu teksta oglasa. Sve slike, tehnički podaci i cene u oglasu su informativnog karaktera.

Daljinac, je napravljen samo za marku i model u naslovu i radi samo na njemu. Dobićete daljinac spreman za upotrebu, nije potrebno uparivanje, nema kodova, šifri, pretrage i sl. , radi odmah.
Daljinac je razlicitog izgleda(u odnosu na original), izvinite, slike ne saljemo. Uz daljinac dobijate i stampano uputstvo sa oznakama funkcije svakog tastera pojedinacno.

I jos mnogo brendova, slobodno pitajte porukom na kp. . . Daljinci za preko 950.000 uredjaja iz Evrope, Azije i Kine. . . Ukoliko nema originala ili zamene mozemo napraviti prema vasem uredjaju. Pogledajte sve nase oglase; info: 063 333 200
http: //misterdaljinac. kpizlog. rs/.

! ! ! PAŽNJA ! ! !
klikom na kp izlog(iznad ovog teksta) možete videti sav asortiman proizvoda, pa mozda pronadjete mnogo lakše i brže nesto što vam više odgovara

USLOVI KUPOVINE!

Slanje postexpresom, troskove poštarine placa kupac. Plaćanje pouzecem(prilikom preuzimanja) i pre slanja uplatom u pošti(postnet). Članovima bez ocena i članovima sa negativnim ocenama šaljem tek nakon uplate.
Svaki trošak povraćaja robe od strane kupca iz razloga  reklamacije proizvoda, odustajanja od narudžbine ili iz bilo kog razloga loše narudžbine snosi kupac robe. Roba se mora vratiti u originalnom pakovanju sa svom pratećom dokumentacijom i naravno neoštećena, ili će od strane prodavca biti vraćena pošiljaocu.
Reklamacija na funkcionalnost daljinca se prihvata samo uz prisustvo uredjaja.

ID Oglasa: #45061275
Informacije

Izrada i postavljanje fotografije zamenskih upravljaca na zahtev  se plaća posebno unapred postnetom i ne ulazi u cenu daljinca

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.