slika
1 od 1

Mini klima

1.700 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
847
19
pre 8 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan
Član od 04.11.2021.
Svi oglasi
Osvežite i pročistite vazduh u vašem domu zahvaljujući prenosivoj mini klimi. Lagana i samostalna, ova prenosna mini klima sadrži dvostruko veću snagu hlađenja zahvaljujući poboljšanom filteru za isparavanje vode.
Prenosna mini klima prikladna je za svaku sobu u vašem domu, od spavaće sobe, dnevnog boravka pa do kancelarije. Jednostavna je za upotrebu - naspete vodu, pritisnite dugme i uživajte u osvežavajućem povetarcu. Ovaj uređaj sa samo 1 punjenjem rezervoara za vodu može raditi do 10 sati.
Ovaj klima uređaj sadrži filter koji vlaži i pročišćuje vazduh, čineći ga boljim za vas i vašu porodicu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, mini klimi je potrebna voda, filter i struja kako biste postigli čist i hladan vazduh u vašem domu. Filter možete zamrznuti u frizu i staviti u klimu i tako postići najbolje hlađenje!
Zahvaljujući hidro-rashladnom sistemu, mini klima kombinuje rad ventilacijskog sistema i sistema za isparavanje vode. Osim što hladi vazduh ova klima u isto vreme vlaži i pročišćava vazduh od alergena i neugodnih mirisa.
Arcitc Air ultra mini klima dolazi s poboljšanim sunđerastim filterom koji se lako vadi.  

Proizvode mozete poruciti SMS-pozivom ili viber na broj 0631824380
Mogucnost licnog preuzimanja na Novom Beogradu
Kontakt osoba IVAN
ID Oglasa: #132032993
Informacije
Garancija na ispravnost

Povracaj ne vrsimo

Samo zamene iskljucivo nakon sto dobijete paket nakon toga ne vrsimo zamene
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.