slika
slika
1 od 2

Sprej za traženje pukotina, 500ml

778 din

Ada
Kao novo - nekorišćeno
555
15
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ivan
Član od 01.03.2012.
Svi oglasi

Sprej za traženje pukotina, ispitan od strane DVGW

Lecksuch-Spray 
Pronalaženje mesta propuštanja u gasnim instalacijama. Primenjiv u svim sistemima i kontrolnim uredjajima, kako u metalnim tako i u plasticnim vodovima. Temperatura primene -15° C do 50° C.

PH neutralan i neškodcjiv za sve standardne materijale. Ne reaguje sa plinovima ili rashladnim sredstvama. DVGW odobrenje prema DIN-u EN 14291

Upotreba: Naneti ravnomerno. Stvaraju se vidljivi mehurici na pukotinama, propusnim ili poroznim mestima. Plasticne vodove isperite na kraju vodom. Molimo da se pridržavate tehnickom uputstvu.

Sprej je pod pritiskom. Zaštititi od sunca i temperature iznad 50° C. Nakon upotrebe ne otvarati na silu ili zapaliti. Cuvati van domašaj dece. Ne uzdisati aerosol. Koristiti samo u dobro provetravanom prostoru.
Proizvođač: Caramba Hemie GMBH
Za detalje, slobodno nazovite
Po potrebi robu saljem Kurirskom službom po dogovoru.  
Pogledajte kompletnu ponudu

ID Oglasa: #55582504
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.