slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Profesonalni Bernina DS 100 parocistac/ usisivac/ ovlazivac/

400 €Fiksno

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
649
9
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ljiljana online
Član od 12.03.2014.
Svi oglasi

Bernina DS 100 parocistac usisivac ovlazivac.   /EKSTRA APARAT KOJI NECETE NACI KOD NAS U PRODAJI/  Moze mala korekcija cene za ovaj vrhunski Aparat Moze se koristiti u komercionalne svrhe

БЕРНИНА ДС 100 демонстрациона јединица ПАРНИ ЧИСТАЧ И ПАРНИ Усисивач СА ЈЕДИНСТВЕНИМ УГРАЂЕНИМ ФИЛТЕРОМ ПАРЕ за везивање фине прашине, ФИЛТЕР ВОДЕ И ПАРЕ Усисивач, ПРЕЧИСТАЧ ВАЗДУХА И ВАКУУМИРАЧ ВАЗДУХА И ПРЕТХОДНИ ОВЛАЖИВАЧ ВАЗДУХА И РЕЗУЛТАТИ ВАКУУМ. у једноставном чишћењу без хемикалија и напора, пластике, плочица, паркета, тепиха и свих осталих подова, купатила, кухиња, прозора, аутомобила, тапацираног намештаја, итд. "У једној операцији, усисавање, чишћење, сушење" Без средстава за чишћење, без чишћења крпе, без кеса за прашину, без филтера за прашину, само чиста природна вода из славине " Најбоље решење за масноћу и прљавштину " Суво усисавање без микроба паром усисаваног ваздуха и додатно филтрирање воде " Убијање гриња врелом паром "Веома кратко време загревања и може се напунити у било ком тренутку „ Увек исти притисак паре“ Константна усисна снага због филтрирања паре и воде, нема кеса за прашину и филтера који би могли да залутају „ Количина паре и снага усисавања се подешавају! " Богати стандардни додаци "Овлаживање ваздуха и пречишћавање ваздуха" Пегла под високим притиском*, пегла много брже и практичније од конвенционалних пегла Генерални дистрибутер за Аустрију *Посебна додатна опрема Подложна техничким изменама, као и штампарским и штампарским грешкамаОбимна стандардна додатна опрема „ Овлаживање ваздуха и пречишћавање ваздуха“ Пегла под високим притиском*, пегла много брже и практичније од конвенционалних пегла Генерални дистрибутер за Аустрију *Посебна додатна опрема Подложна техничким променама, као и штампарским и штампарским грешкамаОбимна стандардна додатна опрема „ Овлаживање ваздуха и пречишћавање ваздуха kao NOV donet iz Nemačke. Perfektan za kucne ljubimce pogotovo dobar za one koji se bave pranjem i usisivanjem tepiha i celog stana. Doneto iz Nemacke / Retka prilika da moze se naci ovako kompletan Parocistac/Usisivac/Osvezivac a imamo bas kvalitetne parocistace Pogledajte nase oglase.

ID Oglasa: #130882350
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.