slika
slika
1 od 2

Robot usisivač

1.900 din

Kao novo - nekorišćeno
Beograd | Palilula
3.057
59
pre 7 dana
Odgovara na 0% poruka.
Miša Nikolic 0616660903
Član od 27.03.2020.

Robot usisivač bez kabla

Pametni usisivač koji radi potpuno sam

Ako ste umorni od stalnog čišćenje ili nemate vremena, zašto to nebi učinio neko umesto Vas? Preporučujemo Vam Clean robot – Samostalni robot usisivač! Dok se odmarate ili spremate ručak pustite da umesto Vas čisti pametan, snažan i potpuno samostalan robotizovani usisivač. Slaba buka neće ometati Vaš svakodnevi mir.

Samostalni robot usisivač poseduje automatsko upravljanje i senzore koji sprečavaju udaranje od nameštaj. Čisti ispod nameštaja, zavlači se ispod kreveta, stolova, stolica, komodica i drugih teško dostupnih mesta. Sada možete učiniti porostor u Vašem domaćinstu bilstavo čistijim, čak i kada ste van kuće. Jednostavno pustite samostalnog robota usisivača da sve obavi umesto vas. Čisti apsolutno sve mrvice, dlake bilo da se one nalaze na tepihu, laminatu, parketu ili pločicama.

 

Ne morate da razmišljate o kupovini baterija, samo ga priključite putem USB kabla i čim se napuni spreman je ponovo za upotrebu.

Karakteristike:

Materijal Robot usisivač: plastika/ elektronika

Punjenje Robot usisivač putem USB-a (USB kabal uključen u ponudu)

Robot usisivač  Automatsko izbegavanje prepreka

Robot usisivač   Vreme punjenja: 3 sata

Robot usisivač     Vreme upotrebe: 1,5 sata

Dimenzija 23×6,5cm

ID Oglasa: #100345121
Informacije

Dajemo garanciju na fabricku ispravnost

sve informacije i porucivanje na 0616660903

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.