slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Usisivač za suvo i mokro 1500W TE-VC 2340 SACL Einhell

27.799 din

Zrenjanin
Novo
489
2
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
PAKRA PROM ALATI doo
Član od 13.01.2017.
kp izlog
  • GARANCIJA 3 GODINE
  • kataloški broj(2342470)(1430)
  1. Opis proizvoda
  •  Snaga: 1,500 W
  •  Napon 220-240V/50Hz
  •  Max usisna snaga: 225 mbar
  •  Dužina usisnog creva 300cm
  •  Prečnik usisnog creva 36mm
  •  Dužina naponskog kabla 600cm
  •  Nivo buke 72 dB
  •  Kapacitet rezervoara: 40 litara
  •  Rezervoar  ROSTFREI
  •  Maksimalna snaga na utičnici 1900 W
  •  Težina 10.85kg

Opis uređaja Einhell TE-VC 2340 SACL usisivač za suvo i mokro je visokokvalitetan, snažan ECO usisivač od 1.500 W prema standardu klase prašine L u skladu sa evropskim standardima. Ovaj usisivač za suvo i mokro pruža dobru uslugu pri pažljivom čišćenju svih vrsta površina koje nisu osetljive na vodu. Za razliku od standardnih tehnika usisavanja i brisanja, ovaj usisivač za suvo i mokro pruža dubinsko i temeljno čišćenje i idealan je dodatak standardnim uređajima za čišćenje doma kada je potrebno uklanjanje upornih i skorelih nečistoća. Pošto filtrira sitnu prašinu, ovaj usisivač za suvo i mokro je pogodan sa osobe sa alergijama. Sistem za čišćenje filtera održava snagu usisavanja. Usisna moć je neograničeno podesiva korišćenjem regulatora brzine, a priključak za duvanje je pogodan za čišćenje teško dostupnih mesta duvanjem. Za ambiciozne uradi-sam entuzijaste, usisivač za suvo i mokro je praktičan pomoćnik za poslove čišćenja na gradilištu, u radionici, kao i sobi za hobije: Postoji integrisana automatska spojna utičnica (230 V, maks. 2.180 W) za spajanje električnog alata za samostalne radove. Čvrsti rezervoar od nerđajućeg čelika ima kapacitet od 40 l. Za omogućavanje lakog pražnjenja usisane vode postoji vijak za ispuštanje vode. Za lakši transport, poseduje velike točkove i točkiće, kao i ručku kolica, dok su namotavanje kabla i držač usisne cevi ugrađeni u kućište. Praktičan držač za dodatni pribor znači da su mlaznice uvek na dohvat ruke i omogućava uredno odlaganje širokog izbora dodatnog pribora. Ovaj proizvod dolazi sa teleskopskom cevi od nerđajućeg čelika (Ø 36mm) sa regulatorom vazduha, plastičnim usisnim crevom dužine 3 metra za teške uslove rada (Ø 36mm), velikom kombinovanom mlaznicom za pukotine i tapacirung, naboranim filterom, penastim filterom i sintetičkom vrećom za prašinu.

*Molimo Vas da komunikaciju vršite porukama ovde na KP (radi bolje komunikacije)
*Cene za artikle su formirane za on-line kupovinu ovde na kupujem - prodajem i samo se tako  mogu i prodavati krajnjem kupcu i nisu vezane za prodaju u našim maloprodajama.
*Plaćanje gotovinom ili uplatom na račun.
*Slanje robe kurirskim službama o trošku kupca

*Za svu našu robu koju poručite dobijate fisklani račun uz garanciju(saobraznost robe) koju daje uvoznik od 2 - do 3 godine

Radnim danom od 8h-15h subotom od 8h-12h

ID Oglasa: #137632265
Informacije

Molimo sve naše  kupce da budu strpljivi u vezi isporuke ,

Brze pošte generalno kasne u većim gradovima sa isporukom Beograd, Niš. Novi Sad. ..

Isporuka ne bude za 24 sata zavisi od reona grada ali dešava se ponekad  ( Molim Vas javljajte se na nepoznat broj telefona ako čekate paket možda kurir pokušava da Vas kontaktira )

Hvala unapred na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.